Κ. Χατζηδάκης για το ν/σ «Σπίτι μου»: Κάνουμε ένα βήμα μπροστά στη στεγαστική πολιτική

22:28 - 12/12/2022

Για νομοθέτημα με το οποίο γίνεται πρώτη φορά με συντεταγμένο τρόπο επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής, που πηγαίνει παραπέρα από τα επιδόματα στέγασης, έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, παρουσιάζοντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο με τον τίτλο «Σπίτι μου». Κατά την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, στην […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χατζηδάκης για «Σπίτι μου»: Αποτελεί σημαντικό βήμα για μια στεγαστική πολιτική που θα απαντήσει στις ανάγκες των νέων

Ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε λόγο για στοχευμένες ρυθμίσεις που έχουν φιλολαϊκό και κοινωνικό πρόσημο, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο με τίτλο «Σπίτι μου»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χατζηδάκης για το νομοσχέδιο «Σπίτι μου»: Κάνουμε ένα βήμα μπροστά στη στεγαστική πολιτική

Για νομοθέτημα με το οποίο γίνεται πρώτη φορά με συντεταγμένο τρόπο επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής, που πηγαίνει παραπέρα από τα επιδόματα στέγασης, έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, παρουσιάζοντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο με τον τίτλο «Σπίτι μου». Κατά την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, στην ... Περισσότερα To άρθρο Χατζηδάκης για το νομοσχέδιο «Σπίτι μου»: Κάνουμε ένα βήμα μπροστά στη στεγαστική πολιτική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mikrometoxos.gr

Morgan Stanley για εξορυκτικούς κολοσσούς – Σταθερή άνοδος για την METLEN: Αναθεώρηση τιμής στόχου στα 47 Ευρώ

ΜΟΗ – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα ενεργειακή μονάδα 877 MW στην Κομοτηνή

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων

Συνελήφθη οδηγός ταξί με εικονικό ΑΦΜ – Αποκόμισε πάνω από 79.000 ευρώ

Τιμητική βράβευση του Γ. Χατζηθεοδοσίου από τα Who is Who International Awards

Άνοδος Bitcoin και Ethereum: Πάνω από $200 εκατ. εκκαθαρίσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων