Λασίθι: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» - 50χρονη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση
21:44 - 12/12/2022
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού με σκοπό τον βιασμό έπεσε μία 50χρονη αγρότισσα στο Λασίθι, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της από άτομο, το οποίο γνώριζε, καθώς βρισκόταν στον οικογενειακό…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη: «Τον παρακαλούσα να μη με σκοτώσει», λέει η 50χρονη που πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή της
Νεαρός εργάτης γης από το Πακιστάν, ξυλοκόπησε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Κεντρί 50χρονη αγρότισσα και αποπειράθηκε με την απειλή μαχαιριού να τη βιάσει. Η γυναίκα, ωστόσο, προέβαλε σθεναρή αντίσταση και πάλεψε μαζί του και ο Πακιστανός τράπηκε σε φυγή. Η 50χρονη απασχολούσε περιστασιακά τον άνδρα μια με δυο φορές την εβδομάδα στις καλλιέργειές της στην Ιεράπετρα, σαν εργάτη. «Είχα σχολάσει το απόγευμα της Παρασκευής και είχα πάει στο σπίτι μου να κάνω το μπάνιο μου. Κάποιος μου χτύπησε την πόρτα κι εγώ άνοιξα χωρίς να δω ποιος μου χτυπούσε. Ήταν ο Πακιστανός εργάτης που παίρνουμε στη δουλειά μας μία με δύο φορές την εβδομάδα. Μόλις τον βλέπω μπροστά μου του λέω… τι γυρεύεις εδώ; Αντ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛασίθι: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» - 50χρονη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση
Νεαρός εργάτης γης, ξυλοκόπησε 50χρονη αγρότισσα και αποπειράθηκε υπό την απειλή μαχαιριού να τη βιάσει
Διαβάστε το στο fosonline.grΛασίθι: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» - 50χρονη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση
Λασίθι: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» - 50χρονη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση
12/12/2022
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού με σκοπό τον βιασμό έπεσε μία 50χρονη αγρότισσα στο Λασίθι, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της από άτομο, το οποίο γνώριζε, καθώς βρισκόταν στον οικογενειακό περιβάλλον της.
Η ίδια πάλεψε και αντιστάθηκε, όμως κατάφερε να γλιτώσει από τον επικίνδυνο άνδρα. Σύμφωνα με τη neaKriti η κυρία Κατερίνα Περάκη, τον συγκεκριμένο εργάτη τον απασχολούσε περιστασιακά 1-2 φορές την εβδομάδα στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες της.
«Είχα σχολάσει το απόγευμα της Παρασκευής και είχα πάει στο σπίτι μου να κάνω το μπάνιο μου. Κάποιος μου χτύπησε την πόρτα
Διαβάστε το στο filathlos.gr