Μητσοτάκης: Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από την υπόλοιπη Ευρώπη
20:32 - 12/12/2022
Τοποθέτηση έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο του 33ου Greek Economic Summit, που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς για την προσέλκυση επενδύσεων σε συζήτηση στο πλαίσιο του 33ου Greek Economic Summit που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανέφερε τα εξής: «Αντιμετωπίσαμε σειρά προκλήσεων. Οφείλω να πω ότι το επιχείρημα για […]
Το άρθρο Μητσοτάκης: Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από την υπόλοιπη Ευρώπη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από την υπόλοιπη Ευρώπη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς για την προσέλκυση επενδύσεων σε συζήτηση στο πλαίσιο του 33ου Greek Economic Summit...
Διαβάστε το στο ZouglaΜητσοτάκης: Θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από την υπόλοιπη Ευρώπη
«Όραμά μου είναι να κάνω την Ελλάδα τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό στον κόσμο», σημείωσε ο πρωθυπουργός
Διαβάστε το στο tanea.grΜητσοτάκης: To 2023 θα τα καταφέρουμε καλύτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη
«Αντιμετωπίζουμε σημαντικές προκλήσεις, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από ότι η υπόλοιπη Ευρώπη», είπε μεταξύ…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜητσοτάκης: Θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από την υπόλοιπη Ευρώπη
«Όραμά μου είναι να κάνω την Ελλάδα τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό στον κόσμο», σημείωσε ο πρωθυπουργός
Διαβάστε το στο tovimaΜητσοτάκης στο 33ο Greek Economic Summit: Πιστεύω ότι το 2023 θα τα καταφέρουμε καλύτερα από ότι η υπόλοιπη Ευρώπη
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στη συζήτηση του 33ου Greek Economic Summit, που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και σημείωσε πως η Ελλάδα μπορεί πιο εύκολα να προσελκύσει επενδύσεις τώρα, σε σχέση με πριν από τρία χρόνια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως «κάποιες από τις κρίσεις που αντιμετωπίσαμε ήταν και ευκαιρίες. Όταν απευθύνομαι τώρα στους ξένους επενδυτές ή τις κεφαλαιαγορές τώρα είναι πολύ πιο εύκολο το εγχείρημα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε πολύ πιο εύκολα το 2023 από ότι η υπόλοιπη Ευρώπη». Στο ερώτημα πως πιστεύει ότι θα διαμορφωθεί ο κόσμος την επόμενη δεκαετία και ποιες θα είναι οι προτεραιότητες της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚ. Μητοτσοτάκης: «Θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από ότι η υπόλοιπη Ευρώπη»
«Το επιχείρημα για να προσελκύσουμε άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα είναι πιο εύκολο τώρα από ότι πριν από 3,5 χρόνια. Τότε έπρεπε να τους πείσουμε ότι όντως τα πράγματα θα αλλάξουν,…
Κ. Μητοτσοτάκης: «Θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από ότι η υπόλοιπη Ευρώπη» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΜητσοτάκης: Και το 2023 θα τα καταφέρουμε καλύτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς για την προσέλκυση επενδύσεων σε συζήτηση στο πλαίσιο του 33ου Greek Economic Summit που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανέφερε τα εξής:
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜητσοτάκης: Και το 2023 θα τα καταφέρουμε καλύτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη – Οι μεταρρυθμίσεις δε σταματούν, μόλις ξεκινήσαμε
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ερώτηση για την προσέλκυση επενδύσεων, σε συζήτηση στο πλαίσιο του 33ου Greek Economic Summit, που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε σειρά προκλήσεων. Οφείλω να πω ότι το επιχείρημα για να προσελκύσουμε άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα είναι πιο εύκολο από ότι πριν από 3,5 χρόνια. Τότε έπρεπε να τους
Το άρθρο Μητσοτάκης: Και το 2023 θα τα καταφέρουμε καλύτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη – Οι μεταρρυθμίσεις δε σταματούν, μόλις ξεκινήσαμε εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΜητσοτάκης: Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από την υπόλοιπη Ευρώπη
«Όραμα μου να κάνω την Ελλάδα κορυφαίο τουριστικό προορισμό στον κόσμο» - «Το 2030 να είμαστε εξαγωγέας ενέργειας από ΑΕΠ»
Διαβάστε το στο news.grΚυρ. Μητσοτάκης: Θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από την υπόλοιπη Ευρώπη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς για την προσέλκυση επενδύσεων σε συζήτηση στο πλαίσιο του 33ου Greek Economic Summit που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανέφερε τα εξής: «Αντιμετωπίσαμε σειρά προκλήσεων. Οφείλω να πω ότι το επιχείρημα για να προσελκύσουμε άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα είναι πιο εύκολο από ότι πριν από 3,5 χρόνια. Τότε έπρεπε να τους […]
Κυρ. Μητσοτάκης: Θα τα καταφέρουμε καλύτερα το 2023 από την υπόλοιπη Ευρώπη on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr