Νίκη Λυμπεράκη: Έκανα ψυχοθεραπεία όταν ήταν άρρωστος ένας πολύ δικός μου άνθρωπος

19:46 - 12/12/2022

“Πήγα όταν ήταν άρρωστος ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος. Όταν έχεις έναν άνθρωπο διπλά σου και ξέρεις ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να γίνει καλά, βιώνεις μια απώλεια που συντελείται μέρα μέρα” δήλωσε η Νίκη Λυμπεράκη. Η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε στην εκπομπή “Ελένη” και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου για την προσωπική της ζωή κι όσα ... Περισσότερα To άρθρο Νίκη Λυμπεράκη: Έκανα ψυχοθεραπεία όταν ήταν άρρωστος ένας πολύ δικός μου άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ρόι Κιν τσακώθηκε με οπαδό: «Θα σε περιμένω στο πάρκινγκ» του είπε μετά το Ίπσουιτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιατί οι αγορές περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες την αναστολή του γερμανικού φρένου χρέους

Πέθανε ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης σε ηλικία 71 ετών – Έγραψε ιστορία στον χώρο των περιοδικών

Κατερίνα Λάσπα: Διατηρώ τη ψυχική μου ισορροπία, είναι δύσκολο στις μέρες μας

Η Κέιτ Μίντλετον προσκάλεσε τα παιδιά που επέζησαν από την αιματηρή επίθεση στο Σάουθπορτ στη χριστουγεννιάτικη συναυλία

Θα συνεχίσει να φυλλορροεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Με το ένα πόδι εκτός Σαρακιώτης, Αποστολάκης, Θρασκιά