Αθηνά Οικονομάκου: «Έλεγα “θα πεθάνω, δεν είμαι καλά”. Είναι εφιάλτης»

17:26 - 12/12/2022

Η Αθηνά Οικονομάκου ανεβαίνει φέτος στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς καθώς πρωταγωνιστεί μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Νίκο Μουτσινά στην παράσταση «Η τρελή του Σάγιο». Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της αλλά και τη φοβία που είχε για χρόνια σχετικά με την παρουσία […] The post Αθηνά Οικονομάκου: «Έλεγα “θα πεθάνω, δεν είμαι καλά”. Είναι εφιάλτης» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθηνά Οικονομάκου: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ – «Έλεγα στους συνεργάτες μου θα πεθάνω, δεν είμαι καλά και γελούσαν»

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλα στην Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» που πρωταγωνιστεί, στο θέατρο «Παλλάς», ενώ μίλησε και για την οικογένεια της, τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και για τους λόγους που απείχε από το θέατρο τόσα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Οικονομάκου: Έλεγα «θα πεθάνω, δεν είμαι καλά»- Είναι εφιάλτης! Ήταν ο λόγος που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA ήταν σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου.Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA ήταν σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου.«Μπήκα δυναμικά και με ωραία διάθεση. Υποδύομαι μια λαντζέρισσα, ένα ευαίσθητο πλάσμα, ρομαντική ψυχή. Την βλέπουμε να ερωτεύεται, αλλά για να ζήσει χρησιμοποιεί άλλους τρόπους. Είναι ένα σύγχρονο έργο με πολλά μηνύματα», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου αναφερόμενη στη θεατρική παράσταση «Η τρελή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»