Ο Πέτρος Τατσόπουλος εξομολογείται: «Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί, γι’ αυτό με έδωσαν σε ίδρυμα»

14:56 - 12/12/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο γνωστός πολιτικός και συγγραφέας αναφέρθηκε στη ζωή […] The post Ο Πέτρος Τατσόπουλος εξομολογείται: «Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί, γι’ αυτό με έδωσαν σε ίδρυμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Τατσόπουλος: Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και με έδωσαν σε ίδρυμα

“Δεν έχω ανάμνηση από το ίδρυμα, γιατί μετά πήγα σε ανάδοχη οικογένεια στον Κορυδαλλό, μία πολύ φτωχή οικογένεια που έπαιρναν ένα επίδομα” εξομολογήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή του από παιδί, που έζησε για κάποιο χρονικό διάστημα σε ίδρυμα ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Τατσόπουλος: Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και με έδωσαν σε ίδρυμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέτρος Τατσόπουλος: Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί – Με έδωσαν σε ίδρυμα

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ απέναντι από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. Ο συγγραφέας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πόσο έχει αλλάξει από όταν απέκτησε παιδιά. «Επειδή ήμουν εξώγαμο τέκνο αγνώστου πατρός -μέχρι σήμερα δεν τον ξέρω τον πατέρα μου- το πρώτο πράγμα που έμαθα είναι ότι γονιός είναι να είσαι εκεί. Το one night stand είναι πολύ ωραίο, κάναμε πολλά κι εμείς στην εποχή μας, αλλά μετά πρέπει να είσαι stand by και μετά το one night stand. Δηλαδή, να μην εξαφανίζεσαι, να μη γίνεσαι Λούης», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος. «Γονιό εγώ δεν θεωρώ ούτε θετό ούτε βιολογικό, θεωρώ εκείνον που είναι εκεί. Εκείνον που ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: "Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και με έδωσαν σε ίδρυμα"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και με έδωσαν σε ίδρυμα»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και με To άρθρο Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και με έδωσαν σε ίδρυμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και για αυτό με έδωσαν σε ίδρυμα

«Αυτό είναι το μόνο καλό, όταν δεν ξέρεις τον πατέρα σου, ότι μπορείς να φαντάζεσαι στη θέση του οποιονδήποτε»

Διαβάστε το στο news.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και με έδωσαν σε ίδρυμα

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις για την Κιβωτό του κόσμου, μίλησε για τη δική του εμπειρία από την παραμονή του σε ίδρυμα. «Το μόνο καλό, όταν δεν ξέρεις τον πατέρα σου, είναι ότι στη θέση του μπορείς να φαντάζεσαι τον οποιονδήποτε. Αυτό είναι πολύ ανακουφιστικό […] The post Πέτρος Τατσόπουλος: Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και με έδωσαν σε ίδρυμα appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και με έδωσαν σε ίδρυμα – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν έχω ανάμνηση από το ίδρυμα, γιατί μετά πήγα σε ανάδοχη οικογένεια στον Κορυδαλλό, μία πολύ φτωχή οικογένεια που έπαιρναν ένα επίδομα” εξομολογήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή του από παιδί, που έζησε για κάποιο χρονικό διάστημα σε ίδρυμα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και με έδωσαν σε ίδρυμα»

O Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αλλαγή του από τότε που απέκτησε παιδιά. «Επειδή ήμουν εξώγαμο τέκνο αγνώστου πατρός -μέχρι σήμερα δεν τον ξέρω τον πατέρα μου- το πρώτο πράγμα που έμαθα είναι ότι γονιός είναι να είσαι εκεί. Το one night stand είναι […] The post Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο πατριός μου δεν ήθελε νόθο παιδί και με έδωσαν σε ίδρυμα» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»