Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία και το Σάββατο πήγα κι έπαιξα για εκείνον»
14:34 - 12/12/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή Τετ-α-Τετ του Τάσου Τρύφωνος ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο κορυφαίος παίκτης και προπονητής του μπάσκετ μίλησε για […]
The post Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία και το Σάββατο πήγα κι έπαιξα για εκείνον» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία του πατέρα μου και το Σάββατο πήγα και έπαιξα για εκείνον» (vid)
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Τετ-α-Τετ και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις ιστορίες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣυγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία του πατέρα μου και το Σάββατο έπαιξα για εκείνον»
Ο θρύλος του μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης “ξετύλιξε” την ιστορία της ζωής του, συγκινώντας με την αναφορά στον θάνατο του πατέρα του. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για όλα σε εκπομπή “ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ” του Τάσου Τρύφωνος, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στα παιδικά του χρόνια στην Νίκαια, τις πρώτες του εμφανίσεις στα γήπεδα του μπάσκετ, στον πρόωρο χαμό του πατέρα ... Περισσότερα
To άρθρο Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία του πατέρα μου και το Σάββατο έπαιξα για εκείνον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠαναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία του πατέρα μου και το Σάββατο πήγα κι έπαιξα για εκείνον» (video)
Στην εκπομπή Τετ-α-Τετ τ ήταν καλεσμένος ο μύθος του ελληνικού και ευρωπαϊκού αθλητισμού, Παναγιώτης Γιαννάκης.
The post Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία του πατέρα μου και το Σάββατο πήγα κι έπαιξα για εκείνον» (video) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΠαναγιώτης Γιαννάκης: "Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία και το Σάββατο πήγα κι έπαιξα για εκείνον"
"Οι γονείς μου δεν ήθελα να έρχονται στο γήπεδο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr