Πάνος Ιωαννίδης για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Παίρνουμε συμβουλές από τον Σωτήρη Κοντιζά για τα παιδιά μας»

14:26 - 12/12/2022

Τον Πάνο Ιωαννίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου κατά To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Παίρνουμε συμβουλές από τον Σωτήρη Κοντιζά για τα παιδιά μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Ιωαννίδης: «Εγώ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παίρνουμε συμβουλές από τον Σωτήρη Κοντιζά για τα παιδιά μας»

«Κάνουμε πολλή παρέα» επισήμανε ο κριτής του «MasterChef» - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πάνος Ιωαννίδης: «Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς»

Τον Πάνο Ιωαννίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το τρέιλερ που ετοιμάζουν για το MasterChef 7. Ο γνωστός chef, μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα θα δούμε στον νέο κύκλου του ριάλιτι μαγειρική,ς αλλά και για τη νέα του καθημερινότητα μετά τον ερχομό του γιου του. «Θα δείτε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πάνος Ιωαννίδης: «Εγώ και ο Κουτσόπουλος παίρνουμε συμβουλές από τον Κοντιζά για τα παιδιά μας»

Για τη σχέση του με τους άλλους δύο κριτές του «MasterChef» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πάνος Ιωαννίδης: «Εγώ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παίρνουμε συμβουλές από τον Σωτήρη Κοντιζά για τα παιδιά μας»

Για τη σχέση του με τους άλλους δύο κριτές του «MasterChef» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του. Ο σεφ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το τρέιλερ που ετοιμάζουν για το «MasterChef 7». Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στα όσα θα δούμε στον νέο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»