Γιάννης Σπαλιάρας για Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπαλιάρας για Παπακαλιάτη: «Εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix» (vid)
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το ενδεχόμενο να μπει στο All Star Survivor, αλλά και τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix.
Διαβάστε το στο GazzettaΣπαλιάρας για Παπακαλιάτη: «Εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix»
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το ενδεχόμενο να μπει στο All Star Survivor, αλλά και τη συμμετοχή του σε σειρά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣπαλιάρας για Παπακαλιάτη – Maestro: Όταν εγώ πήγαινα στο Netflix…
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το ενδεχόμενο να μπει στο All Star Survivor, αλλά και τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, όπως βέβαια και για την προσθήκη-εσχάτως- της δημοφιλούς σειράς του MEGA Maestro στο Netflix.Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το ενδεχόμενο να μπει στο All Star Survivor, αλλά και τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, όπως βέβαια και για την προσθήκη-εσχάτως- της δημοφιλούς σειράς του MEGA Maestro στο Netflix.«Σίγουρα εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή «Πρωινό» χαριτολογώντας, ωστόσο στη συνέχεια πρόσθεσε με ειλικρίνεια: […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣπαλιάρας για Παπακαλιάτη: «Εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix»
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το ενδεχόμενο να μπει στο All Star Survivor, αλλά και τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix. Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης. «Καλή επιτυχία σε όλους, να το απολαύσουν και να γυρίσουν όλοι υγιείς. Θα το βλέπω, αλλά μια […]
Διαβάστε το στο dete.gr