Μαρία Σολωμού: «Έλα ρε π@@στη μου» – Η έντονη αντίδραση στις επίμονες ερωτήσεις του ρεπόρτερ
13:18 - 12/12/2022
Στις πρόβες για τα φετινά MadWalk βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών και οι φωτορεπόρτερ. Μεταξύ
To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Έλα ρε π@@στη μου» – Η έντονη αντίδραση στις επίμονες ερωτήσεις του ρεπόρτερ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σολωμού: «Έλα ρε π...τη μου» – Η έντονη αντίδρασή της σε ερωτήσεις ρεπόρτερ
Η ηθοποιός ενοχλήθηκε όταν τη ρώτησαν ξανά για τον Mente Fuerte - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαρία Σολωμού: Στα MadWalk με τον Mente Fuerte – Η έντονη αντίδραση στις επίμονες ερωτήσεις του ρεπόρτερ
Στις πρόβες για τα φετινά MadWalk...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρία Σολωμού: Στα MadWalk με τον Mente Fuerte – Η έντονη αντίδραση στις επίμονες ερωτήσεις του ρεπόρτερ
Στις πρόβες για τα φετινά MadWalk βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών και οι φωτορεπόρτερ. Μεταξύ άλλων, και η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν εκεί κατά την αναχώρηση της Μαρίας Σολωμού. Η ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, αποφεύγοντας τον δημοσιογράφο έχοντας μία πολύ έντονη αντίδραση. Είναι η δεύτερη φορά που εκνευρίζεται […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr