Πάτρα: «Ιερόσυλοι» διαρρήκτες έκλεψαν χρήματα του συλλόγου για παιδιά με καρκίνο «Η Φλόγα»

12:06 - 12/12/2022

Αδίστακτοι και «ιερόσυλοι» διαρρήκτες μπήκαν στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με καρκίνο «Η Φλόγα» στην Πάτρα και έκλεψαν χρήματα και μια τηλεόραση. Η κλοπή έγινε χθες τα ξημερώματα. Οι διαρρήκτες μπήκαν στα γραφεία του συλλόγου παιδιών με καρκίνο της Πάτρας από διπλανό διαμέρισμα. Παραβίασαν την μπαλκονόπορτα της «Φλόγας» και έκλεψαν από μέσα 600 ευρώ ... Περισσότερα To άρθρο Πάτρα: «Ιερόσυλοι» διαρρήκτες έκλεψαν χρήματα του συλλόγου για παιδιά με καρκίνο «Η Φλόγα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Θρασύτατη διάρρηξη στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»

Μόνο ιεροσυλία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής 11/12/2022 στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» στην οδό Φιλοποίμενος, στην Πάτρα.

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,85%, σε νέο υψηλό 14 ετών η αγορά

Χανιά: Σφοδρό τροχαίο με μικρό βαν και μοτοσικλέτα – Τραυματίας ο οδηγός της μηχανής

Γιώργος Αναγνωστάκος: Στα δικαστήρια ο γνωστός «Sifugeorge» των social media για τη διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε

Βιτόρια για το Βίκινγκουρ – Παναθηναϊκός: «Δεν είμαστε εδώ να κλαίμε αλλά να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, θέλουμε να προχωρήσουμε το Conference League»

Οι αυτόματοι πωλητές κάνναβης ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια: Οι κίνδυνοι για την υγεία των εφήβων

Κρεμλίνο: «Εποικοδομητική η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε Βλάντιμιρ Πούτιν και αλ Σάρα»