Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μου πήρε πολύ καιρό να σταθώ στα πόδια μου μετά την αποτυχία»

21:42 - 11/12/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Τάσο […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μου πήρε πολύ καιρό να σταθώ στα πόδια μου μετά την αποτυχία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένος Χαραλαμπίδης: Μου πήρε καιρό να σταθώ στα πόδια μου μετά την αποτυχία

“Ήμουν πολύ νέος και δεν αντέχεις τις αποτυχίες στα 29 σου” ομολογεί ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση Φτηνά Τσιγάρα μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη εστιάζοντας, από καρδιάς, στην μεγάλη κινηματογραφική αποτυχία του συγκεκριμένου έργου πριν από αρκετά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ... Περισσότερα To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Μου πήρε καιρό να σταθώ στα πόδια μου μετά την αποτυχία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»