Σοφία Βογιατζάκη: «Θα μπω στη φυλακή, σκεφτόμουν και η Βίκυ Σταυροπούλου μού έδωσε 4.000 ευρώ»

18:28 - 11/12/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη […] The post Σοφία Βογιατζάκη: «Θα μπω στη φυλακή, σκεφτόμουν και η Βίκυ Σταυροπούλου μού έδωσε 4.000 ευρώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βογιατζάκη: «Με εξαπάτησε ο λογιστής μου, κινδύνευσα να μπω φυλακή και η Σταυροπούλου μου έδωσε 4000 ευρώ» (vid)

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην δύσκολη στιγμή που την βοήθησε η συνάδελφος και φίλη της.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Σοφία Βογιατζάκη: Σκεφτόμουν πως θα μπω φυλακή και η Βίκυ Σταυροπούλου μού έδωσε 4.000 ευρώ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη την Κυριακή στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε για την μακρόχρονη φιλία με την Βίκυ Σταυροπούλου, την συνεργασία τους και την μεγάλη βοήθεια που της πρόσφερε στην δύσκολη στιγμή της. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογήθηκε πως «την λατρεύω! Την Βίκυ δεν μπορείς να μην την αγαπάς! Δεν σου αφήνει το περιθώριο να μην την αγαπάς. Σε έχει πάντα στο νου της και θέλει να είναι πάντα οι άλλοι καλά και τελευταία αυτή. Θα πω ένα πολύ χοντρό παράδειγμα δικό μου, προσωπικό, με την Βίκυ. Κάποια στιγμή μου είχε κάνει απάτη ο λογιστής μου π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

"Θα έμπαινα στη φυλακή αλλά η Β. Σταυροπούλου μου έδωσε 4.000 ευρώ"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σοφία Βογιατζάκη: Αποκάλυψε πώς η Βίκυ Σταυροπούλου την έσωσε από τη φυλακή

Διαβάστε το στο real.gr

Σοφία Βογιατζάκη: Αποκάλυψε πώς η Βίκυ Σταυροπούλου την έσωσε από τη φυλακή

Η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου”. Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη στενή φιλία της με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη συνεργασία τους και τη μεγάλη βοήθεια που της πρόσφερε σε μια δύσκολη στιγμή της, όπου κινδύνεψε να μπει στη φυλακή. “Τη λατρεύω! Τη Βίκυ δεν μπορείς να […] The post Σοφία Βογιατζάκη: Αποκάλυψε πώς η Βίκυ Σταυροπούλου την έσωσε από τη φυλακή appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Σοφία Βογιατζάκη: "Θα μπω φυλακή, σκεφτόμουν και η Βίκυ Σταυροπούλου μου έδωσε 4.000 ευρώ"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σοφία Βογιατζάκη: «Με εξαπάτησε ο λογιστής μου και η Βίκυ Σταυροπούλου μου έδωσε 4000 ευρώ για την Εφορία»

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για τη φιλία χρόνων με τη Βίκυ Σταυροπούλου. «Την Βίκυ την λατρεύω, δεν μπορείς να μην την αγαπάς. Δεν σου αφήνει το περιθώριο να μην την αγαπάς. Έχει πάντα στο νου της να είναι πάντα όλοι οι άλλοι καλά και τελευταία αυτή», ανέφερε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε μάλιστα […] The post Σοφία Βογιατζάκη: «Με εξαπάτησε ο λογιστής μου και η Βίκυ Σταυροπούλου μου έδωσε 4000 ευρώ για την Εφορία» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»