Φαν Βέερτ: «Ακόμη και αν έδιναν τα διπλά από την Σότσι, δεν θα πήγαινα - Μεγάλος σύλλογος η ΑΕΚ»
15:57 - 11/12/2022
Φαν Βέερτ: «Ακόμη και αν έδιναν τα διπλά από την Σότσι, δεν θα πήγαινα - Μεγάλος σύλλογος η ΑΕΚ»
11/12/2022
Aποκαλύψεις από τον Ολλανδό επιθετικό της ΑΕΚ, Τομ Φαν Βέερτ σε συνέντευξή του στην Ολλανδία.
Ο 32χρονος επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε για το ενδιαφέρον που προέκυψε από τη ρωσική Σότσι, μόλις λίγα 24ωρα μετά την υπογραφή του στην Ένωση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ρωσική ομάδα τηλεφωνούσε συνεχώς στον ατζέντη του και προσπαθούσε να τον πείσει να μετακομίσει στην ομάδα. «Ήταν πραγματικά σοβαρό το ενδιαφέρον της. Είναι ωραίο, πολύ ωραίο αυτό, αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι υπάρχει πόλεμος εκεί. Δεν θα πάω με τη γυναίκα μου και τον 14 μηνών γιό μου. Έχω και αρχ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαν Βέερτ: Ακόμα και με τα διπλά δεν θα πήγαινα στη Σότσι, ήθελα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ
Ο Ολλανδός επιθετικός αποκαλύπτει το μπαράζ προσφορών που δέχτηκε από τη ρωσική ομάδα, κι ενώ μόλις υπογράψει στην ΑΕΚ
Διαβάστε το στο aek365.comΦαν Βέερτ: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Σότσι, αλλά ήθελα να πάω στην ΑΕΚ»
Σε συνέντευξή του σε ολλανδικό Μέσο ο Τομ Φαν Βέερτ μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και όχι στη Ρωσία.
Διαβάστε το στο fosonline.gr