Μαρία Καβογιάννη: Υποκλίνεται στη Χαρούλα Αλεξίου – “Τιμή μου που παίζω μαζί σου”

14:54 - 11/12/2022

Με ένα εξίσου όμορφο και τρυφερό μήνυμα απάντησε η Μαρία Καβογιάννη στην χθεσινή ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου, η οποία έγραψε συγκεκριμένα: «Μαρία μου θυμάμαι που μπέρδευα τα λόγια μου στο πρώτο μας γύρισμα. Και πεθάναμε απ’ τα γέλια. Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου». Οι δύο σπουδαίες γυναίκες έχουν την ξεχωριστή πορεία τους στο χώρο και φέτος […] The post Μαρία Καβογιάννη: Υποκλίνεται στη Χαρούλα Αλεξίου – “Τιμή μου που παίζω μαζί σου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Καβογιάννη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Χαρούλα Αλεξίου

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε το ντεμπούτο της Χαρούλας Αλεξίου στον χώρο To άρθρο Μαρία Καβογιάννη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Χαρούλα Αλεξίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Καβογιάννη: Υποκλίνεται στη Χαρούλα Αλεξίου – «Τιμή μου που παίζω μαζί σου»

Διαβάστε το στο real.gr

Η Καβογιάννη αποθεώνει την Αλεξίου: Είσαι το δώρο μου που γεμίζεις τα μάτια μου με το φως σου

Η Χάρις Αλεξίου έκανε φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Maestro", κερδίζοντας διθυραμβικά σχόλια.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μαρία Καβογιάννη για Χαρούλα Αλεξίου: «Είσαι το δώρο μου που γεμίζεις τα μάτια μου με το φως σου»

Η Χαρούλα Αλεξίου έκανε φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro».

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μaestro: H Μαρία Καβογιάννη αποθεώνει την Χάρις Αλεξίου – «Σκορπάς το θείο σου ταλέντο απλόχερα»

Η Μαρία Καβογιάννη και η Χάρις Αλεξίου έχουν μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό με το ταλέντο τους και τις ερμηνείες τους στη δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro. Στο όγδοο και προτελευταίο επεισόδιο της σειράς του Mega, παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων την τηλεοπτική συνάντηση των δύο μεγάλων κυριών, της Μαρίας Καβογιάννη και της Χάρις Αλεξίου, όπου η τελευταία αντικρύζει την […] The post Μaestro: H Μαρία Καβογιάννη αποθεώνει την Χάρις Αλεξίου – «Σκορπάς το θείο σου ταλέντο απλόχερα» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια