Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογείται για το σπίτι της στην Κινέτα

09:34 - 11/12/2022

«Βασίλισσα με βγάλανε Ζωζώ και θα βασιλεύω όσο ζω», λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το σπίτι της στην Κινέτα. Μιλήστε μου για το σπίτι σας που κάηκε στην Κινέτα. Το φτιάχνετε ξανά; Όχι εγώ. Ένα μέρος κράτησα ... Περισσότερα To άρθρο Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογείται για το σπίτι της στην Κινέτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μίλησε για τον έρωτα της ζωής της

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν θεωρείται τυχαία η βασίλισσα της νύχτας τα τελευταία πενήντα χρόνια καθώς ζει τη ζωή της στο μάξιμουμ. Γι’ αυτό και όταν της ζητούν να βάλει τίτλο στη ζωή της, εκείνη δείχνει ασταμάτητη και γεμάτη ενέργεια. Η κορυφαία περφόρμερ, παραδέχεται ότι δεν υπήρξε τυχερή στον έρωτα, μιλάει για τον άνδρα που δεν θέλει να θυμάται […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εξαφανίστηκε 11χρονος από τη Νέα Ιωνία

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καλεί τον στρατό της Βόρειας Κορέας να είναι έτοιμος για πόλεμο

Κιρ Στάρμερ: «Δεν έχω πρόθεση να συνομιλήσω με τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για Μπακασέτα και Ρότα - Αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Φινλανδία

Τζο Μπάιντεν: «Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την πρόοδο των ΗΠΑ στην καθαρή ενέργεια»

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στην Αθήνα για την 51η επέτειο της εξεγέρσης του Πολυτεχνείου