Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η κόρη μου δεν θέλει καθόλου να συνεργαστούμε»

23:34 - 10/12/2022

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου το μεσημέρι του Σαββάτου 10/12 βρέθηκε Καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου». Η γνωστή To άρθρο Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η κόρη μου δεν θέλει καθόλου να συνεργαστούμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ με την κόρη μου γιατί δεν ήθελε καθόλου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου» ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της, Μαρία Χάνου...

Διαβάστε το στο Zougla

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ με την κόρη μου γιατί δεν ήθελε καθόλου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου» ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μίλησε μεταξύ αλλων για την κόρη της, Μαρία Χάνου ενώ αποκάλυψε πως δεν θέλει να συνεργαστούν μαζί στο θέατρο. «Με παίρνουν συνάδελφοι και μου λένε ότι είναι με την κόρη μου, είτε συνεργάζονται είτε κάτι άλλο και επειδή με τον Ταξιάρχη την περνάμε παντού […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Μαρία Χάνου: «Η κόρη μου δεν θέλει να συνεργαστούμε»

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην κόρη της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ με την κόρη μου, γιατί δεν ήθελε καθόλου»

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν με την κόρη της, Μαρία Χάνου. «Με παίρνουν συνάδελφοι και μου λένε ότι είναι με την κόρη μου, είτε συνεργάζονται, είτε κάτι άλλο. Επειδή με τον Ταξιάρχη την περνάμε παντού μαζί μας, την γνωρίζουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια», είπε αρχικά. Όπως ανέφερε […] The post Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ με την κόρη μου, γιατί δεν ήθελε καθόλου» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας