Ιωάννης Παπαζήσης: «Μέσα από τον γιο μου γίνομαι καλύτερος άνθρωπος»

14:04 - 10/12/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην εκπομπή της ΕΡΤ “Δυο στη To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: «Μέσα από τον γιο μου γίνομαι καλύτερος άνθρωπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Παπαζήσης: «Υπήρξα ψώνιο πριν γίνω ηθοποιός»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στην εκπομπή Δύο στη 1 και στον Ιορδάνη Παπακυριακού για την υποκριτική και το ρόλο του πατέρα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: Μέσα από τον γιο μου γίνομαι καλύτερος άνθρωπος

Διαβάστε το στο real.gr

Συγκινεί ο Ιωάννης Παπαζήσης: "Μέσα από τον γιο μου γίνομαι καλύτερος άνθρωπος" [βίντεο]

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πατρότητα με την οποία γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: Μέσα από τον γιο μου γίνομαι καλύτερος άνθρωπος

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Δυο στη 1″. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική και τον ρόλο του πατέρα. “Δεν ήταν καθόλου στις σκέψεις μου το να γίνω ηθοποιός. Οι σκέψεις μου ήταν πολύ μικρές και πολύ λίγο μέσα στο κοινωνικό σύνολο της μικρής πόλης […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: Μέσα από τον γιο μου γίνομαι καλύτερος άνθρωπος appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: "Μέσα από τον γιο μου γίνομαι καλύτερος άνθρωπος"

"Δεν υπήρχε στο μυαλό μου καθόλου το να γίνω ηθοποιός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»