«Με πονάει η ψυχή μου» – Ο Μπολσονάρου σπάει την σιωπή του μετά την εκλογική ήττα

10:38 - 10/12/2022

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου έσπασε χθες, Παρασκευή, τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά την ήττα του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της 30ης Οκτωβρίου, απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του που ζητούν στρατιωτικό πραξικόπημα για να αποτραπεί η ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων την 1η Ιανουαρίου από τον εκλεγμένο αριστερό πρόεδρο Λουίς Ινάσιο […] Το άρθρο «Με πονάει η ψυχή μου» – Ο Μπολσονάρου σπάει την σιωπή του μετά την εκλογική ήττα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βραζιλία: “Με πονάει η ψυχή μου”, δήλωσε ο Μπολσονάρου, σπάζοντας τη σιωπή του μετά την εκλογική του ήττα από τον Λούλα

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου έσπασε χθες, Παρασκευή, τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά την ήττα του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της 30ης Οκτωβρίου, Το άρθρο Βραζιλία: “Με πονάει η ψυχή μου”, δήλωσε ο Μπολσονάρου, σπάζοντας τη σιωπή του μετά την εκλογική του ήττα από τον Λούλα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Βραζιλία: «Με πονάει η ψυχή μου» δήλωσε ο Μπολσονάρου στην πρώτη του εμφάνιση μετά την ήττα του

Διφορούμενα τα σχόλια του σχετικά με το αίτημα των υποστηρικτών του για στρατιωτικό πραξικόπημα

Διαβάστε το στο news.gr

«Με πονάει η ψυχή μου»: Θλιμμένος δηλώνει ο Μπολσονάρου μετά την εκλογική του ήττα

Ο Μπολσονάρου δήλωσε ότι έμεινε σιωπηλός για σχεδόν 40 μέρες και πρόσθεσε: “Με πονάει η ψυχή μου”. “Αυτός που αποφασίζει πού πάω είσαστε εσείς. Αυτός που αποφασίζει ποιο δρόμο ακολουθούν οι ένοπλες δυνάμεις είσαστε εσείς”, σημείωσε, απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του που βρίσκονταν στις πύλες της προεδρικής κατοικίας. Στα διφορούμενα αυτά σχόλιά του, ο Μπολσονάρου δεν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πραγματογνώμονες για Τέμπη: Τα 3 βίντεο δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία – Δεν υπήρχε ύποπτο φορτίο στις πλατφόρμες

Δένδιας στο Asian News International: «Θα θέλαμε να δούμε την Ινδία παρούσα στην Ερυθρά Θάλασσα»

Google Maps: Απενεργοποίησαν τις κριτικές μετά τα σχόλια για τον Κόλπο της Αμερικής

Χριστίνα Κοραή: Η συνέντευξη με τον Ανδρέα Παπανδρέου και η απώλεια της αδελφή της – «Ο σταυρός που φοράω είναι με την στάχτη της» [βίντεο]

Πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο το 2024 ο Ρονάλντο

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν οι δύο νεαροί για τον ξυλοδαρμό του Αιγύπτιου ψαρά