Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος για την Κιβωτό: «Δεν θέλω να καταρρεύσει και αυτό, παραείναι»

20:00 - 09/12/2022

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος για την Κιβωτό: «Δεν θέλω να καταρρεύσει και αυτό, παραείναι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μπέζος για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Δεν θέλω να καταρρεύσει και αυτό, παραείναι

«Όταν τα ιδρύματα γιγαντώνονται, τότε αρχίζουν λίγο και παρακμάζουν» πρόσθεσε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Μπέζος για την Κιβωτό: «Δεν θέλω να καταρρεύσει και αυτό, παραείναι»

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιάννης Μπέζος για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Δεν θέλω να καταρρεύσει και αυτό, παραείναι…»

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», στην ΕΡΤ, το απόγευμα της Παρασκευής 09/12.Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», στην ΕΡΤ, το απόγευμα της Παρασκευής 09/12.Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όσα έρχονται στο φως το τελευταίο διάστημα σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου και τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές. Ειδικότερα, ο Γιάννης Μπέζος εξομολογήθηκε πως «δεν με εντυπωσιάζει τίποτα πλέον. Δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε