Ο Νίκος Κοκλώνης εξομολογείται: «Όταν πέφτουν τα φώτα του J2US, συνειδητοποιώ ότι είμαι μόνος»
17:28 - 09/12/2022
Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο ανατρεπτικός παρουσιαστής «εισέβαλε» στο πλατώ του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για […]
The post Ο Νίκος Κοκλώνης εξομολογείται: «Όταν πέφτουν τα φώτα του J2US, συνειδητοποιώ ότι είμαι μόνος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κοκλώνης για J2US: «Όταν πέφτουν τα φώτα, συνειδητοποιώ ότι είμαι μόνος»
Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» ήταν ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το J2US και την προσωπική του ζωή. «Όταν πέφτουν τα φώτα του Just, την Κυριακή που ξυπνάω ή και τη Δευτέρα, είναι οι χειρότερες μέρες μου, γιατί συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος σου. Δηλαδή όλος αυτός ο κόσμος που σε αγκαλιάζει το Σάββατο, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Κοκλώνης: Όταν πέφτουν τα φώτα του J2US, συνειδητοποιώ ότι είμαι μόνος
«Ο κόσμος μας έχει συνηθίσει να λέμε μόνο χαρούμενα πράγματα»
Διαβάστε το στο news.grΝίκος Κοκλώνης: "Όταν πέφτουν τα φώτα του J2US, συνειδητοποιώ ότι είμαι μόνος"
"Ξέρεις ποιο είναι αυτό που πονάει πολύ; Όταν πέφτεις το βράδυ στο κρεβάτι κι είναι άδεια η άλλη θέση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr