Νίκος Κοκλώνης: «Αυτό που πονάει πιο πολύ είναι όταν πέφτεις το βράδυ στο κρεβάτι και είναι άδεια η άλλη θέση»

17:00 - 09/12/2022

Ένα μεγάλο κουτί έφτασε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και ο παρουσιαστής ξεκίνησε να το ανοίγει. Μέσα υπήρχε ένα “μάτι” σήμα κατατεθέν πλέον και του νέου hit του Νίκου Κοκλώνη «Έχω μάτι». Στιγμές αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης μπήκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» Νίκου Μουτσινά κάνοντάς του έκπληξη και είχε διάθεση να μιλήσει για όλα. […] The post Νίκος Κοκλώνης: «Αυτό που πονάει πιο πολύ είναι όταν πέφτεις το βράδυ στο κρεβάτι και είναι άδεια η άλλη θέση» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κοκλώνης: «Πονάει να πέφτεις στο κρεβάτι το βράδυ κι η άλλη θέση να είναι άδεια»

«Δεν θέλω να είμαι μόνος, όσο μεγαλώνουμε, θέλουμε να βρούμε έναν άνθρωπο να μας αγκαλιάσει συναισθηματικά» ανέφερε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Κοκλώνης: Με πονάει πολύ όταν είναι άδεια η άλλη θέση στο κρεβάτι

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης στο Καλό Μεσημεράκι. Τον Νίκο Μουτσινά συνάντησε ο Νίκος Κοκλώνης, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό του ΣΚΑΪ όπου και μίλησε από καρδιάς για την προσωπική του ζωή και τις στιγμές αδυναμίας κυρίως τα βράδια “Όταν πέφτουν τα φώτα του Just, την Κυριακή που ξυπνάω ή ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Κοκλώνης: Με πονάει πολύ όταν είναι άδεια η άλλη θέση στο κρεβάτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»