Βοσνιάδης: «Θέλω να φύγω από τη Νίκη Βόλου»

15:56 - 09/12/2022

Βοσνιάδης: «Θέλω να φύγω από τη Νίκη Βόλου» 09/12/2022 Ακόμα μία αποχώρηση... ενόψει από πάγκο της Super League 2, με τη Νίκη Βόλου να ετοιμάζεται να χωρίσει τους δρόμους της με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε ευθέως ότι επιθυμία να αποχωρήσει από τον πάγκο των Θεσαλών, ωστόσο εκείνο που φρενάρει για την ώρα το "διαζύγιο", είναι τα χρήματα που πρέπει να λάβει για την αποζημίωσή του.  Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βοσνιάδης είπε «Κανείς δεν θέλει να μείνει σε μια ομάδα που όλοι μαλώνουν γύρω του. Η Νίκη είναι η ομάδα της καρδιάς μου, θα μείνω ένας φίλος, για όσους με θέλουν φίλο. Περιμένω από την Κυριακή να βάλω μια υπογραφή. Είμαστε μια

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακόμα μία αποχώρηση… ενόψει από πάγκο της Superleague 2, με τη Νίκη Βόλου να ετοιμάζεται να χωρίσει τους δρόμους της με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε ευθέως ότι επιθυμία να αποχωρήσει από τον πάγκο των Θεσαλών, ωστόσο εκείνο που φρενάρει για την ώρα το “διαζύγιο”, είναι τα χρήματα που πρέπει να λάβει για […] The post Βοσνιάδης: «Θέλω να φύγω από τη Νίκη Βόλου» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ακόμα μία αποχώρηση… ενόψει από πάγκο της Superleague 2, με τη Νίκη Βόλου να ετοιμάζεται να χωρίσει τους δρόμους της με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε ευθέως ότι επιθυμία να αποχωρήσει από τον πάγκο των Θεσαλών, ωστόσο εκείνο που φρενάρει για την ώρα το “διαζύγιο”, είναι τα χρήματα που πρέπει να λάβει για […] The post Βοσνιάδης: «Θέλω να φύγω από τη Νίκη Βόλου» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)