Αντίνοος Αλμπάνης: «Θα είμαι για πολλά χρόνια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για αυτό»

14:02 - 09/12/2022

Αφηγητής στο προτελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του Maestro ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και οι δυο τους συνδέονται φιλικά. Κάπως έτσι βρέθηκε να παίξει στη σειρά και το γαλλικό μπουλντόγκ του ηθοποιού, η Μπλου. Η Μπλου έγινε «Μαρίκα» για το Maestro και ήταν […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Θα είμαι για πολλά χρόνια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για αυτό» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: «Θα είμαι για πολλά χρόνια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

O ηθοποιός εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε στο «Maestro» και τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Θα είμαι για πολλά χρόνια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνάντησε τον Αντίνοο Αλμπάνη και οι δυο τους είχαν πολλά να πουν για το Maestro. Οι δυο τους, μίλησαν στο podcast της σειράς και αναφέρθηκαν στη μεταξύ τους σχέση, την Μπλού που εντάχθηκε στο «cast» της σειράς αν και δεν υπήρχε αρχικά αλλά και για το… θυμό που υπάρχει. Η Μπλου, είναι το σκυλί του Αντίνοου Αλμπάνη το οποίο τον συντροφεύει εδώ και επτά χρόνια και βρέθηκε να παίζει στη σειρά. Όπως είπε, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τη γνωρίζει από δύο μηνών. Αν και δεν ήθελε να τον συνοδεύει στις δουλειές, κάποιες σκέψεις που έκανε τον ώθησαν να αποδεχτεί την πρόταση του Παπακαλιάτη. «Είπα ότι σε 20 χρόνια μπορεί αυτό το σκυλί να μην υπάρχει. Ας υπάρχει κάπου καταγε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»