Πέτρος Πολυχρονίδης για Τζούλια Νόβα: «Σου είπε ότι της έκανα κάτι εγώ; Είχε ένα θεματάκι»

12:12 - 09/12/2022

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» ρωτήθηκε μεταξύ άλλων […] The post Πέτρος Πολυχρονίδης για Τζούλια Νόβα: «Σου είπε ότι της έκανα κάτι εγώ; Είχε ένα θεματάκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολυχρονίδης για Τζούλια Νόβα: «Σου είπε ότι της έκανα κάτι εγώ; Είχε ένα θεματάκι»

Για τις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για το εργασιακό bullying και τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρηση από τον «Τροχό της Τύχης» μίλησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.Για τις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για το εργασιακό bullying και τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρηση από τον «Τροχό της Τύχης» μίλησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.«Εγώ δεν έχω βιώσει τίποτα απ’ όλα αυτά. Η Τζούλια είχε ένα θεματάκι με την τότε παραγωγή μας. Γνώριζα ότι της φαινόταν λίγο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε