Χριστίνα Παππά: «Στις σχέσεις μου τάιζα πολύ τους συντρόφους για να τους παχύνω, γιατί ζήλευα»

11:18 - 09/12/2022

Για τη σχέση με το φαγητό αλλά και το πως είναι ως γιαγιά μίλησε η Χριστίνα To άρθρο Χριστίνα Παππά: «Στις σχέσεις μου τάιζα πολύ τους συντρόφους για να τους παχύνω, γιατί ζήλευα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά: «Στις σχέσεις μου τάιζα τους συντρόφους μου για να τους παχύνω, επειδή ζήλευα»

«Πιστεύω ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι» ανέφερε η ηθοποιός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χριστίνα Παππά: «Στις σχέσεις μου τάιζα τους συντρόφους μου για να τους παχύνω, επειδή ζήλευα»

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και αναφέρθηκε στη σχέση της με το φαγητό, αλλά και το πώς είναι ως γιαγιά. «Όταν έγινα μαμά, δεν μαγείρευα, μαγείρευε η μανούλα μου. Πάντα μου άρεσαν όμως η κουζίνα και το σπίτι. Σαν καρκινάκι που είμαι, μου αρέσει να κλείνομαι. Οι σπεσιαλιτέ μου είναι όλα τα ιταλικά […] The post Χριστίνα Παππά: «Στις σχέσεις μου τάιζα τους συντρόφους μου για να τους παχύνω, επειδή ζήλευα» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Χριστίνα Παππά: “Στις σχέσεις μου τάιζα πολύ τους συντρόφους μου για να τους παχύνω, γιατί ζήλευα”

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @ Star” και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μέσα σε όλα η ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με το φαγητό αλλά και το πως είναι ως γιαγιά. Να θυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες η Χριστίνα Παππά έγινε πρώτη φορά γιαγιά καθώς η σύντροφός του γιου […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και αναφέρθηκε στη σχέση της με το φαγητό, [...] The post Χριστίνα Παππά: «Στις σχέσεις μου τάιζα τους συντρόφους μου για να τους παχύνω, επειδή ζήλευα» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Η Βάσω Καζαντζίδη για την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη: «Δεν ξεκατινιαζόμαστε, κανένα σχόλιο»

Μαρία Αναστασοπούλου: Οι δύσκολες συνεργασίες με Δημήτρη Οικονόμου και Γιώργο Παπαδάκη – Τα υπονοούμενα και οι εντάσεις

Γιώργος Πατούλης – Νάνσυ Κοιλού: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Αμαλιάδας: «Έχω δει τόσα πράγματα στην καριέρα μου που δε μπορώ να αποκλείσω τίποτα»

Η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε ρεπόρτερ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πήρε συνέντευξη από τη Μαρία Μπεκατώρου

Halloween: Οι διάσημες φέτος μεταμφιέστηκαν σε… blokcbuster