Μουντιάλ 2022, Κατσουράνης στη Record: «Ο Σάντος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου»
18:44 - 08/12/2022
Με άρθρο του στη Record ο Κώστας Κατσουράνης, αποθέωσε τον Φερνάντο Σάντος μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ και δήλωσε πως ο 68χρονος έχει υπάρξει ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα του.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κατσουράνης στη Record για τον Σάντος: “Είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου”
Ο Φερνάντο Σάντος οδήγησε την Πορτογαλία στα προημιτελικά του Μουντιάλ και ο Κώστας Κατσουράνης έγραψε στη Record το μυστικό της επιτυχίας του Πορτογάλου τεχνικού, του “ποδοσφαιρικού του πατέρα”, όπως τον χαρακτήρισε συγκεκριμένα. Η Πορτογαλία συνέτριψε την Ελβετία, πήρε την πρόκριση στους “8” του Μουντιάλ 2022 κι αρχιτέκτονας αυτής της προσπάθειας ήταν ο δικός μας Φερνάντο Σάντος. Ο 68χρονος πολύπειρος τεχνικός που […]
The post Ο Κατσουράνης στη Record για τον Σάντος: “Είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr