Μουντιάλ 2022, Κατσουράνης στη Record: «Ο Σάντος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου»

18:44 - 08/12/2022

Με άρθρο του στη Record ο Κώστας Κατσουράνης, αποθέωσε τον Φερνάντο Σάντος μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ και δήλωσε πως ο 68χρονος έχει υπάρξει ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κατσουράνης στη Record για τον Σάντος: “Είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου”

Ο Φερνάντο Σάντος οδήγησε την Πορτογαλία στα προημιτελικά του Μουντιάλ και ο Κώστας Κατσουράνης έγραψε στη Record το μυστικό της επιτυχίας του Πορτογάλου τεχνικού, του “ποδοσφαιρικού του πατέρα”, όπως τον χαρακτήρισε συγκεκριμένα. Η Πορτογαλία συνέτριψε την Ελβετία, πήρε την πρόκριση στους “8” του Μουντιάλ 2022 κι αρχιτέκτονας αυτής της προσπάθειας ήταν ο δικός μας Φερνάντο Σάντος. Ο 68χρονος πολύπειρος τεχνικός που […] The post Ο Κατσουράνης στη Record για τον Σάντος: “Είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Η δύσκολη απόφαση του ΑΝΤ1 με τον Παπαδάκη - «Κλείδωσε» η αλλαγή με Λιάγκα

ΕΝΠ: Έδωσε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σολωμού

Αγγελόπουλος: «Να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό παγκοσμίως, επιβάλλεται να γίνει επαγγελματική διαιτησία» (vid)

Συμμορία στην Αττική έμπαινε σε σπίτια τα... άδειαζε και μετά έφευγε με ταξί (vid)

F1 - McLaren: «Θέλουμε να δίνουμε μάχες με τη Ferrari, όχι να προσπερνάμε εκτός πίστας»

Μονέκε: «Δεν πάω πουθενά, σταματήστε να παίζετε με το ονομά μου»! (vid)