Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Η Μαρία Κίτσου είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για μένα»

15:42 - 08/12/2022

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη Σόνια Μαγγίνα έδωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, […] The post Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Η Μαρία Κίτσου είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για μένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Η Μαρία Κίτσου αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για μένα»

Ο «Λάμπρος Σεβαστός» των «Άγριων Μελισσών» μιλά για τη σχέση του με την «Ελένη Σταμίρη» και κάνει αποκαλύψεις

Διαβάστε το στο in.gr

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Η Μαρία Κίτσου αποτελεί για μένα ξεχωριστό κεφάλαιο»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», «άνοιξε» την καρδιά του στο περιοδικό Hello και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και τις σχέσεις που διατηρεί με τους συναδέλφους του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γκοτσόπουλος: «Η Μαρία Κίτσου αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για μένα»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», «άνοιξε» την καρδιά του στο περιοδικό Hello και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και τις σχέσεις που διατηρεί με τους συναδέλφους του. Όπως παραδέχτηκε ο ηθοποιός του λείπει η εμβέλεια που δίνει η τηλεόραση, ενώ σημείωσε ότι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: "Η Μαρία Κίτσου είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για μένα"

"Τέσσερις μήνες αποχής από την τηλεόραση δεν τους θεωρώ μεγάλο διάστημα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»