Ελένη Φιλίνη: «Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη είναι έξω»

14:16 - 08/12/2022

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημά της στο […] The post Ελένη Φιλίνη: «Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη είναι έξω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Φιλίνη: «Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη είναι έξω»

Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στον χώρο της υποκριτικής, στους παίκτες των reality που μπαίνουν σε παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις καταγγελίες κακοποίησης στο χώρο του θεάματος. «Ήμουν τυχερή κι ευλογημένη που ξεκίνησα με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και που συνεργάστηκα με «ιερά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Φιλίνη: «Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη είναι έξω»

Για τους παίκτες των reality που μπαίνουν σε παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις καταγγελίες κακοποίησης που έγιναν το τελευταίο διάστημα μίλησε η Ελένη Φιλίνη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.Για τους παίκτες των reality που μπαίνουν σε παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις καταγγελίες κακοποίησης που έγιναν το τελευταίο διάστημα μίλησε η Ελένη Φιλίνη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.«Ήμουν τυχερή κι ευλογημένη που ξεκίνησα με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και που συνεργάστηκα με «ιερά τέρατα» του χώρου. Στη δεκαετία που βγήκα εγώ η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στην δημοσιογράφο…  μίλησε η Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Ελένη Φιλίνη: «Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη είναι έξω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Φιλίνη: «Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο»

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για την καριέρα της, τις συνεργασίες που έχει κάνει αλλά και το #MeToo. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Ήμουν τυχερή κι ευλογημένη που ξεκίνησα με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και που συνεργάστηκα με “ιερά τέρατα” του χώρου. Στη δεκαετία που βγήκα εγώ η ομορφιά ήταν πρόβλημα. Έπρεπε […] The post Ελένη Φιλίνη: «Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»