Γιώργος Παπαδάκης: Αντέδρασε που τον έβγαλαν στον αέρα του Πάμε Δανάη – «Μην το κάνετε αυτό, είμαι χάλια»

12:42 - 08/12/2022

Στο σημερινό challenge της εκπομπής Πάμε Δανάη, η Δανάη Μπάρκα, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν […] The post Γιώργος Παπαδάκης: Αντέδρασε που τον έβγαλαν στον αέρα του Πάμε Δανάη – «Μην το κάνετε αυτό, είμαι χάλια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Τον έβγαλαν στον αέρα του Πάμε Δανάη και έγινε έξαλλος – «Μην το κάνετε αυτό, είμαι χάλια»

Δανάη Μπάρκα, Άρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργος Κρικοριάν πήγαν σε παγοδρόμιο και αγωνίστηκαν στο curling, στο σημερινό challenge της εκπομπής Πάμε Δανάη.Δανάη Μπάρκα, Άρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργος Κρικοριάν πήγαν σε παγοδρόμιο και αγωνίστηκαν στο curling, στο σημερινό challenge της εκπομπής Πάμε Δανάη.Την δοκιμασία έχασε η Δέσποινα Καμπούρη και η ποινή της ήταν να πάρει τηλέφωνο τον Γιώργο Παπαδάκη και να του ευχηθεί περαστικά. Η Δέσποινα Καμπούρη τον πήρε τηλέφωνο, με τον ίδιο όμως να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Παπαδάκης για τον κορονοϊό: «Είμαι χάλια, μην το κάνετε αυτό παιδιά»

Νέο challenge δοκίμασαν σήμερα, Πέμπτη 8/12 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα, ο Άρης Καβατζίκης, To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης για τον κορονοϊό: «Είμαι χάλια, μην το κάνετε αυτό παιδιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Παπαδάκης για τον κορονοϊό: «Είμαι χάλια, μην το κάνετε αυτό παιδιά»

Νέο challenge δοκίμασαν σήμερα, Πέμπτη 8/12 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν πήγαν σε παγοδρόμιο και αγωνίστηκαν στο curling. Εκείνη που δεν τα κατάφερε και έχασε, ήταν η Δέσποινα Καμπούρη όποτε χρεώθηκε την ποινή. Η ποινή της παρουσιάστριας λοιπόν, ήταν να τηλεφωνήσει στον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε