Έλενα Κρεμλίδου: «Φυσικά και δέχτηκα εκβιασμό, μπορεί να πίστευε ότι θα καταφέρει να κάνει σεξ μαζί μου»

09:18 - 08/12/2022

Η Έλενα Κρεμλίδου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τον άντρα που την απειλούσε […] The post Έλενα Κρεμλίδου: «Φυσικά και δέχτηκα εκβιασμό, μπορεί να πίστευε ότι θα καταφέρει να κάνει σεξ μαζί μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Κρεμλίδου: Ένοχος άνδρας που την εκβίαζε με διαρροή προσωπικών στιγμών – «Δέχτηκα εκβιασμό, μπορεί να πίστευε ότι θα καταφέρει να κάνει σεξ μαζί μου»

Χαρούμενη δήλωσε η Έλενα Κρεμλίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τον άντρα που την απειλούσε με δημοσίευση υλικού από προσωπικές της στιγμές.  Χαρούμενη δήλωσε η Έλενα Κρεμλίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τον άντρα που την απειλούσε με δημοσίευση υλικού από προσωπικές της στιγμές.  «Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι ένα μίνι πάρτι, γιορτάζω. Σήμερα κέρδισα το πρώτο μου δικαστήριο. Ένιωσα δικαίωση, το είχα ανάγκη γιατί πέρασα πολύ δύσκολα. Η ψυχολογία μου ήταν μια χαρά όλο αυτό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε