Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: Γάτα «διέκοψε» τη συνέντευξη Τύπου του Βινίσιους και ο pressofficer την απομάκρυνε... άγαρμπα (vid)

19:54 - 07/12/2022

Την ώρα που ο Βινίσιους μιλούσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Κροατία μια γάτα «εισέβαλε» και τον διέκοψε, με τον υπεύθυνο Τύπου να την απομακρύνει λίγο... άγαρμπα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουντιάλ 2022: Γάτα εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου του Βινίσιους και την απομάκρυναν με άγαρμπο τρόπο

Έναν… απρόσκλητο επισκέπτη είχε η συνέντευξη του Βινίσιους της Βραζιλίας, στο Μουντιάλ 2022. Το “ντου” της γάτας και η άγαρμπη απομάκρυνση της. Η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κροατία στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 και ο Βινίσιους βρέθηκε στη συν΄3εντευξη Τύπου της “σελεσάο” την Τετάρτη (07.12) έχοντας έναν.. απρόσμενο επισκέπτη. Μια γάτα έκανε την εμφάνιση της και ... Περισσότερα To άρθρο Μουντιάλ 2022: Γάτα εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου του Βινίσιους και την απομάκρυναν με άγαρμπο τρόπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μουντιάλ 2022: Γάτα σουλατσάρει στη συνέντευξη Τύπου του Βινίσιους και τη διώχνουν… άγαρμπα

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδινε ο Βινίσιους ενόψει της αναμέτρησης της Βραζιλίας με την Κροατία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022, όταν εμφανίστηκε μια γάτα. Τότε, ο διεθνής εξτρέμ έμεινε άναυδος και ο υπεύθυνος Τύπου της Βραζιλίας, αρχικά χάιδεψε τη γάτα, στη συνέχεια όμως την σήκωσε και την άφησε να πέσει στο πάτωμα. Ο παίκτης έβαλε τα γέλια, όπως και ο υπεύθυνος Τύπου, όπου έδειξε πως απλώς άφησε να πέσει η γάτα από μικρό ύψος και ότι δεν την πέταξε στο πάτωμα. Στη συνέχεια, ο Βινίσιους έβαλε τα γέλια, ενώ το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μουντιάλ 2022: Γάτα εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου της Βραζιλίας και ο pressofficer αντέδρασε άσχημα

Μία γατούλα ανέβηκε στο τραπέζι που γινόταν η συνέντευξη Τύπου του Βινίσιους Τζούνιορ, με τον pressofficer της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας να την πιάνει και να την πετάει στο έδαφος. Eis que surge um gato na entrevista coletiva de Vinicius Jr. no Catar! #genacopa pic.twitter.com/xKVyj4SPy7 — ge (@geglobo) December 7, 2022 Ειδήσεις σήμερα Σέρρες: Βαριές κατηγορίες για […] Το άρθρο Μουντιάλ 2022: Γάτα εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου της Βραζιλίας και ο pressofficer αντέδρασε άσχημα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γάτα «διέκοψε» τη συνέντευξη Τύπου του Βινίσιους και απομακρύνθηκε... άγαρμπα

Ένα αστείο απρόοπτο έγινε κατά τις δηλώσεις του Βινίσιους στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Βραζιλίας με την Κροατία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, την ερχόμενη Παρασκευή

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Το κορυφαίο μοντέλο του OnlyFans έδειξε σε stream το απίστευτο ποσό που έβγαλε από την πλατφόρμα μέσα σε τρία χρόνια (vid)

Λορέντζο Μπράουν: «Σπουδαίοι παίκτες οι Όσμαν, Γιούρτσεβεν, με βοηθάει πολύ ο Σλούκας»

ΑΕΚ-Βόλος: Γκολ ο Κάλενς, ακυρώθηκε για οφ σάιντ του Πήλιου (vid)

ΑΕΚ - Βόλος: Οι δυο στιγμές της έντασης των παικτών και οι κίτρινες σε Μύγα και Πιερό (vid)

Η βρετανική Sun ρίχνει φως στο «κολαστήριο» της Γυάρου: Από «νησί του διαβόλου» σε... τουριστικό προορισμό 

Μπεργκ: «Χρειαζόμαστε καλύτερα τελειώματα, στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε»