Εορτολόγιο Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

17:06 - 07/12/2022

Το Εορτολόγιο της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου 2022. Προεόρτια της Συλλήψεως της Αγίας Άννης μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Ο Όσιος Πατάπιος ο Αιγύπτιος ο εν Λουτρακίω. Οι Άγιοι Σωσθένης, Κηφάς, Απολλώς, Τυχικός, Καίσαρ και Επαφρόδιτος οι Απόστολοι εκ των Εβδομήκοντα. Ο Όσιος Παρθένιος ο εν Χίω. Το άρθρο Εορτολόγιο Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Είσαι πιο ικανή να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και να εξετάσεις πρακτικές πλευρές στο πρώτο μισό της ημέρας. Η εκπλήρωση των καθηκόντων σου έχει επίσης νόημα, καθώς ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα ζώδια την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Αμφιβολίες και διλήμματα για τις επιλογές που πρέπει να πάρετε. Στα επαγγελματικά, νέο ξεκίνημα με ανέλπιστη επιτυχία χωρίς περιορισμούς. Σας προβληματίζει η λανθασμένη πορεία που έχει πάρει η σχέση σας με το ταίρι σας. […] Το άρθρο Τα ζώδια την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, είναι του Οσίου Παταπίου εν Λουτρακίω. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζει ο Πατάπιος (υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα). O Άγιος Πατάπιος ή Όσιος Πατάπιος γεννήθηκε τον 4ο μ.Χ. αιώνα, στη Θήβα της Αιγύπτου από πλούσιους γονείς, οι οποίοι ήταν καλοί Χριστιανοί. Γαλούχησαν τον Άγιο Πατάπιο με χριστιανικές αρχές. […] Το άρθρο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο καιρός της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου

Στη δυτική, κεντρική και νότια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά και νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ στα δυτικά.Στη δυτική, κεντρική και νότια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά και νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ στα δυτικά.Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου το βράδυ στα θαλάσσια – παραθαλάσσια ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Εορτολόγιο: Τι γιορτή είναι σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Το εορτολόγιο της ημέρας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο καιρός της Πέμπτης, 8 Δεκεμβρίου 2022

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Διαβάστε το στο news.gr

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Κριός Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καλλιεργήσεις ή να αναπτύξεις έναν επαγγελματικό στόχο. Έχεις μια έντονη αίσθηση του τι αξίζει και τι μπορεί να είναι μόνο επιφανειακό. Υπάρχει θετική ενέργεια για να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο, αλλά οι φίλοι μπορεί επίσης να σε βοηθήσουν ή η σύνδεση με ένα δίκτυο μπορεί να είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρωτοσέλιδα για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν στη… βιτρίνα τους τα πρωτοσέλιδα στις αθλητικές εφημερίδες. Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Εορτολόγιο Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου η εκκλησία τιμά μεταξύ άλλων τη μνήμη του Όσιου Πατάπιου. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Τα ονόματα τα οποία γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου (8/12), σύμφωνα με το εορτολόγιο.   

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε το στο monopoli.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023