Μυρτώ Αλικάκη: Στην αρχή ως «Κασσιανή» ένιωθα «έξω από τα νερά μου»

16:08 - 07/12/2022

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη μοναχή Κασσιανή που υποδύεται φέτος στη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», η οποία είναι πολύ διαφορετική από τις σέξι ηρωίδες που έχει υποδυθεί στο παρελθόν. Η Μυρτώ Αλικάκη αποκαλύπτει πως στην αρχή με το ρόλο της μοναχής ένιωθε «έξω από τα νερά της», εξηγεί τον τρόπο ... Περισσότερα To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη: Στην αρχή ως «Κασσιανή» ένιωθα «έξω από τα νερά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μυρτώ Αλικάκη για «Μαύρο Ρόδο»: «Στην αρχή ένιωθα έξω από τα νερά μου»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούτζου. Η To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη για «Μαύρο Ρόδο»: «Στην αρχή ένιωθα έξω από τα νερά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εθνική πόλο: Χωρίς Φουντούλη και Βλαχόπουλο στα προκριματικά του World Cup

Η Γερμανία έστειλε στην Ουκρανία άρματα μάχης, συστήματα αεράμυνας και πυραύλους

Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή που εμπορικό πλοίο αναποδογυρίζει στο λιμάνι – Από θαύμα γλίτωσε το πλήρωμα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ακινητοποιήθηκε ξανά συρμός – Ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες

Ο Μάκης Γιατράς παραιτήθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου

Βρετανία: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με «βραχιολάκια» για 3.800 παραβάτες κατανάλωσης αλκοόλ