Νίκος Μουτσινάς για το «Καλό Μεσημεράκι»: «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό»

13:34 - 07/12/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς την Τετάρτη, ο οποίος αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή. «Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό - Αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει ο κύκλος...»

«Κρινόμαστε καθημερινά από τα νούμερα... δεν με στεναχωρεί το να με σχολιάζουν», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νίκος Μουτσινάς: Ξεκαθαρίζει τι θα συμβεί με το Καλό Μεσημεράκι – «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης, στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή Πρωινό Μας στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής μίλησε για όλα, όπως επίσης και για το τηλεοπτικό του μέλλον. «Η προτεραιότητά μου είμαι πλέον εγώ. Εγώ είμαι καλά όταν κάνω πράγματα για τα οποία δεν ντρέπομαι, πράγματα για τα οποία δεν στενοχωριέμαι, […] Το άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Ξεκαθαρίζει τι θα συμβεί με το Καλό Μεσημεράκι – «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Χειμώνας»: Η Άσπα παντρεύει την παράδοση με το μοντέρνο στοιχείο και κάνει την απόλυτη μουσική πρόταση

Angelina Jolie: Σπάνια κοινή εμφάνιση μαζί με τον 16χρονο γιο της, Knox Jolie-Pitt στα Governors Awards

Τα δύο πιο σημαντικά εργαλεία για να βελτιώσετε οποιαδήποτε σχέση

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Βόλτα με τη βέσπα της στο κέντρο της Αθήνας

«Ο Τιμωρός» – Τρίτη: Ο Φίλιππος έρχεται κοντά με την Εβίτα

«Grand Hotel» – Τρίτη: Ο Νικήτας αποφασίζει να ανοίξει την βαλίτσα που κρύβει στο σπίτι του ο Χαραλάμπης