Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ήταν ο λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις για δύο χρόνια»

12:36 - 07/12/2022

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην […] The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ήταν ο λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις για δύο χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αυτό που με ζόρισε πολύ στη ζωή είναι που στα 50 μου έζησα απώλειες»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν έδινε συνεντεύξεις για δύο χρόνια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Με τις απώλειες έχασα τον εαυτό μου, δεν έδινα συνεντεύξεις 2 χρόνια

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση και τα social media ως ναρκωτικά, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίον απείχε από τις συνεντεύξεις. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέφερε πως σκεφτόταν να εγκαταλείψει το επάγγελμα του ηθοποιού εάν δεν μπορούσε να ζήσει από αυτό ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Με τις απώλειες έχασα τον εαυτό μου, δεν έδινα συνεντεύξεις 2 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έδινε συνεντεύξεις για δύο χρόνια

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεόραση και τα social media ως ναρκωτικά, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίον απείχε από τις συνεντεύξεις. «Μεγάλωσα με τους ηθοποιούς που νόμιζα ότι ήταν συγγενείς μου. Η θεία Ρένα, ο θείος Ντίνος, ο θείος Κώστας, ο θείος […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Για 2 χρόνια δεν έδινα συνεντεύξεις γιατί...»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έδινε συνεντεύξεις για δύο χρόνια

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο ταλαντούχος To άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έδινε συνεντεύξεις για δύο χρόνια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έδινε συνεντεύξεις για δύο χρόνια [βίντεο]

Οι δύσκολες στιγμές που στιγμάτισαν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις για δύο χρόνια

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τα social media, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίον δεν έδινε συνεντεύξεις. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για την αγάπη που τρέφει στους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και πως τον επηρέασαν στη ζωή του. «Μεγάλωσα με […] The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις για δύο χρόνια appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: "Ήταν ο λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις για δύο χρόνια"

"Μεγάλωσα με τους ηθοποιούς που νόμιζα ότι ήταν συγγενείς μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Οι απώλειες που του στοίχισαν – «Ήταν ο λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις»

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια αν και δούλεψε πολύ στο θέατρο, απείχε από συνεντεύξεις. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξομολογήθηκε ότι τις απώλειες που βίωσε στα 50 του χρόνια ήταν δύσκολο να τις διαχειριστεί και πως έχασε τον εαυτό του. Επιπλέον εξήγησε ότι αυτή ήταν και η αιτία που δεν έδινε συνεντεύξεις αυτό το διάστημα, καθώς δεν […] The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Οι απώλειες που του στοίχισαν – «Ήταν ο λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»