Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογείται: «Απέβαλα, καθόμουν στον γκρεμό στην Κινέτα και έκλαιγα»

11:28 - 07/12/2022

Μία συνέντευξη-εξομολόγηση στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε […] The post Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογείται: «Απέβαλα, καθόμουν στον γκρεμό στην Κινέτα και έκλαιγα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ήμουν έγκυος και απέβαλα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό στην Κινέτα

«Έπιασα παιδί, αλλά δεν πρόσεξα, χόρευα και δούλευα πολύ» ανέφερε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ήμουν έγκυος και απέβαλα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό στην Κινέτα»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν»...

Διαβάστε το στο Zougla

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Καθόμουν στον γκρεμό στην Κινέτα και έκλαιγα…»

Συγκλονίζει η Ζωζώ Σαπουντζάκη...

Διαβάστε το στο in.gr

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ήμουν έγκυος και απέβαλα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό στην Κινέτα»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε βαθιά προσωπικές της ιστορίες, όπως την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε, αλλά και τον χωρισμό της από έναν γάμο που την είχε ταλαιπωρήσει αρκετά. Ο έρωτας ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας; Ήταν ναι. Δεν υπήρξα όμως και τόσο τυχερή. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μου στοίχισε που δεν έκανα παιδί- Όταν απέβαλα, καθόμουν στον γκρεμό και έκλαιγα

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε βαθιά προσωπικές της ιστορίες, όπως την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε αλλά και τον χωρισμό της από έναν γάμο που την είχε ταλαιπωρήσει αρκετά. Ο έρωτας ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας; Ζωζώ Σαπουντζάκη: […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκινεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ήμουν έγκυος και απέβαλα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό στην Κινέτα»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η γνωστή  ηθοποιός και To άρθρο Συγκινεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ήμουν έγκυος και απέβαλα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό στην Κινέτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»