Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Γινόταν χαμός τότε, με σόκαρε εξαιρετικά»

10:08 - 07/12/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός […] The post Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Γινόταν χαμός τότε, με σόκαρε εξαιρετικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Γινόταν χαμός τότε, με σόκαρε εξαιρετικά…»

«Εννοείται μπορεί να ψωνιστείς, όταν όπου πας σου ανοίγουν δρόμους»

Διαβάστε το στο in.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Την εποχή του Παρά 5 δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα»

Το Mega Καλημέρα και ο Κώστας Τσουρός συνάντησαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με αφορμή τη θεατρική παράσταση To άρθρο Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Την εποχή του Παρά 5 δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Την εποχή του Παρά 5 δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα»

Όσα αποκάλυψε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Γινόταν χαμός τότε, με σόκαρε εξαιρετικά…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» στο θέατρο «Παλλάς», τους φίλους της, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και την απόφαση να γίνει ηθοποιός. «Είναι η πρώτη μου φορά στο Παλλάς, αργήσανε πιστεύω… Είναι […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»