Θεσσαλονίκη: Η Μαντώ Μαυρογένους έγινε ηρωίδα σε βιβλίο κόμικ – Η 27χρονη με τη μεγάλη αγάπη για την Ελληνική Επανάσταση

10:06 - 07/12/2022

Με το βλέμμα της αθωότητας και των «παιδικών» ζωγραφιών, η Μαντώ Μαυρογένους «ζωντανεύει» μέσα από ένα βιβλίο κόμικ που δημιούργησε η 27χρονη Νικολέτα Καρβαριώτου, με τίτλο «Μαντώ Μαυρογένους. Μια Μεγάλη Ελληνίδα. Η ζωή της». «Από μικρή ηλικία θυμάμαι τον εαυτό μου να διαβάζω πολύ για την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η οποία μου προκάλεσε θαυμασμό σε ό,τι αφορά τους ήρωες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον αγώνα για την ανεξαρτησία της Ελλάδας» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Νικολέτα, η οποία παρουσίασε τη δουλειά της πρόσφατα στην Γκαλερί Myro. «Ήθελα κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι για να μείνουν όλοι Αθάνατοι στην μνήμη μας και στις καρδιές μας» τονίζει η 27χρονη, η οποία, πέρυσι, είχε αφιερώσει ένα Ημε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 19/11/2024

Λίβανος: Τουλάχιστον 35 νεκροί και 143 τραυματίες ο απολογισμός των χθεσινών ισραηλινών πληγμάτων

Η στιγμή που ο 44χρονος σέρνει με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη Λάρισα – Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό περιστατικό

Έγινε η συνάντηση για Πάλμα, θέλει άμεσα Ελλάδα – Ποιος θα πληρώσει τον Άρη

Νετανιάχου: Οι επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ θα συνεχιστούν ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο