5 χρόνια πάθους, εξέλιξης, έρωτα – 5 ΧΡΟΝΙΑ CAR

16:42 - 06/12/2022

Μου ζήτησαν να γράψω κάτι για τα 5 χρόνια του περιοδικού μας: «Μα δεν μπορώ αυτά τα απολογιστικά άρθρα, τα οποία συνήθως καταβρέχουν και το πληκτρολόγιο με λίγα δάκρυα…». Και όμως πρέπει, μου είπανε…

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

5 χρόνια πάθους, εξέλιξης, έρωτα – 5 ΧΡΟΝΙΑ CAR

Μου ζήτησαν να γράψω κάτι για τα 5 χρόνια του περιοδικού μας: «Μα δεν μπορώ αυτά τα απολογιστικά άρθρα, τα οποία συνήθως καταβρέχουν και το πληκτρολόγιο με λίγα δάκρυα…». Και όμως πρέπει, μου είπανε… Οπότε θα ξεκινήσω με κάποια ευχαριστώ. Πρώτα απ’ όλα σ’ εσάς, που σφιχταγκαλιάσατε μια νέα προσπάθεια στο λεγόμενο «print», όταν το […] The post 5 χρόνια πάθους, εξέλιξης, έρωτα – 5 ΧΡΟΝΙΑ CAR appeared first on NewsAuto.gr.

Διαβάστε το στο Newsauto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Αιφνιδιαστική επιδρομή της Ρωσίας στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας

Η FAA θέλει να απαγορευτούν οι πτήσεις ελικοπτέρων στον εναέριο χώρο του αεροδρομίου της Ουάσινγκτον

Νέα επίθεση του Τραμπ στην υπηρεσία διαχείρισης φυσικών καταστροφών: «Πρέπει να κλείσει»

Βίντεο: Η ράπερ των 226 κιλών δεν ένιωθε άνετα σε καρέκλα και ζήτησε καναπέ σε ραδιοφωνική συνέντευξη

Συναγερμός στο πυρόπληκτο Λος Άντζελες για καταιγίδα που έρχεται - Ανησυχία για κατολισθήσεις

Κύπελλο Αγγλίας: Η Νότιγχαμ πήρε την πρόκριση στα πέναλτι από την Έξετερ - Τα ζευγάρια στους «16»