Αφροδίτη Μάνου σε Έλενα Ακρίτα μετά το εξώδικο: «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα της Ευελπίδων»
15:08 - 06/12/2022
Το εξώδικο που της επιδόθηκε το μεσημέρι 6 Δεκεμβρίου από την Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter η ερμηνεύτρια Αφροδίτη Μάνου. Η αντιπαράθεση των δύο γυναικών ξεκίνησε με αφορμή τις καταγγελίες που έρχονται στο φως για την «Κιβωτό του Κόσμου». Αρχικά με μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, ανέφερε πως έχει υπάρξει εθελόντρια στην […]
The post Αφροδίτη Μάνου σε Έλενα Ακρίτα μετά το εξώδικο: «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα της Ευελπίδων» appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στα «άκρα» η κόντρα Αφροδίτης Μάνου - Έλενας Ακρίτα - Δίνουν «ραντεβού στα... γουναράδικα»!
Στο δικαστήρια οδηγείται η αντιπαράθεση που ξέσπασε στα social media για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤο «τερμάτισαν» Αφροδίτη Μάνου και Έλενα Ακρίτα: «Ραντεβού στα γουναράδικα… Εγώ δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας»
Τον δρόμο για τα δικαστήρια παίρνει το νέο επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στην αντιπαράθεση μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και της Αφροδίτης Μάνου.Τον δρόμο για τα δικαστήρια παίρνει το νέο επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στην αντιπαράθεση μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και της Αφροδίτης Μάνου.Η Αφροδίτη Μάνου δημοσίευσε το εξώδικο διαμαρτυρίας στο Twitter και να γράφει χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας για τις πολιτικές και κοινωνικές μου απόψεις». Η Αφροδίτη Μάνου έγραψε αναλυτικά: «Έλενα Ακρίτα! Εγώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτα άκρα η κόντρα Έλενας Ακρίτα - Αφροδίτης Μάνου: Εξώδικα και ραντεβού στα... γουναράδικα της Ευελπίδων
Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της Ελενας Ακρίτα με την Αφροδίτη Μάνου. Το εξώδικο της δημοσιογράφου στην τραγουδίστρια.
Διαβάστε το στο thetoc.gr