Μουντιάλ 2022: «Δεν επιστρέφω στο Κατάρ αν η οικογένεια μου δεν είναι ασφαλής» δηλώνει ο Στέρλινγκ ενόψει του Αγγλία - Γαλλία
15:02 - 06/12/2022
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα της Αγγλίας με την Σενεγάλη (3-0) στους «16» του Μουντιάλ 2022, λόγω ένοπλης διάρρηξης στο σπίτι του στην Αγγλία -την ώρα που μέσα βρισκόταν η σύντροφος του και τα τρία του παιδιά- και η επιστροφή του στο Κατάρ και στα “τρία λιοντάρια” αυτή τη στιγμή δεν είναι ... Περισσότερα
To άρθρο Μουντιάλ 2022: «Δεν επιστρέφω στο Κατάρ αν η οικογένεια μου δεν είναι ασφαλής» δηλώνει ο Στέρλινγκ ενόψει του Αγγλία - Γαλλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέρλινγκ: «Δεν επιστρέφω στο Κατάρ αν η οικογένεια μου δεν είναι ασφαλής»
Ο Στέρλινγκ φέρεται με δηλώσεις του να μην είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στο Μουντιάλ και το Κατάρ προτού η οικογένεια του να είναι ασφαλής. Δημοσίευμα από την Αγγλία κάνει λόγο πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στο Μουντιάλ του Κατάρ εάν η οικογένεια του δεν είναι εντελώς ασφαλής. Η ισπανική «Marca» επικαλείται πηγή της «Sun» που είχε επαφή με τον επιθετικό της Τσέλσι, με τον […]
The post Στέρλινγκ: «Δεν επιστρέφω στο Κατάρ αν η οικογένεια μου δεν είναι ασφαλής» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΣτέρλινγκ: «Θα επιστρέψω στο Κατάρ μόνο εάν η οικογένεια μου είναι ασφαλής»
Δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει πως η επιστροφή του Ραχίμ Στέρλινγκ στα γήπεδα του Κατάρ εξαρτάται από το πότε θα είναι ασφαλής η οικογένειά του.
Διαβάστε το στο fosonline.grΣτέρλινγκ: «Δεν επιστρέφω στο Κατάρ αν η οικογένεια μου δεν είναι ασφαλής»
Στέρλινγκ: «Δεν επιστρέφω στο Κατάρ αν η οικογένεια μου δεν είναι ασφαλής»
06/12/2022
Δημοσίευμα από την Αγγλία κάνει λόγο πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στο Μουντιάλ του Κατάρ εάν η οικογένεια του δεν είναι εντελώς ασφαλής.
Η ισπανική «Marca» επικαλείται πηγή της «Sun» που είχε επαφή με τον επιθετικό της Τσέλσι, με τον 27χρονο να τονίζει πως δεν έχει να πάει πουθενά αν και εφόσον η οικογένεια του δεν είναι σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον.
Ο παίκτης μετά την είδηση της διάρρηξης του σπιτιού του κατά τη διάρκεια που οι οικογένεια του βρισκόταν σε αυτό δε γινόταν να μην τον επηρεάσει, πράγμα που έφερε και την αποχώρηση του από την αρα
Διαβάστε το στο filathlos.gr