Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είχα σωληνάκι στα νεφρά, έφυγα με φορείο από το θέατρο»

14:54 - 06/12/2022

Καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η γνωστή ηθοποιός, σε […] The post Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είχα σωληνάκι στα νεφρά, έφυγα με φορείο από το θέατρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Ασλάνογλου: Έχω φύγει και με φορείο από το θέατρο, είχα πρόβλημα με τον αυχένα μου

Καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά βρέθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η Μαρίνα Ασλάνογλου, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και σε περίεργα περιστατικά που έχει ζήσει στο θέατρο. «Δεν έχω πια το άγχος ότι θα αρρωστήσω. Ξέρεις πόσο ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίνα Ασλάνογλου: Έχω φύγει και με φορείο από το θέατρο, είχα πρόβλημα με τον αυχένα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρίνα Ασλάνογλου: Έπαιζα με σωληνάκι στα νεφρά – Έχω φύγει με φορείο από το θέατρο

Με αφορμή την συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Τρίτης (06/12). Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή της, το θέατρο, τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις αλλά και την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι». «Δεν έχω πια το άγχος ότι θα αρρωστήσω. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι; Δεν μπορείς να αρρωστήσεις στο θέατρο, δεν γίνεται. Έχω παίξει σε πολύ δύσκολες συνθήκες με θέμα υγείας» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου. «Περνούσα κολικούς, είχα σωληνάκι στα νεφρά, έπαιζα. Υπάρχουν παραστάσεις που έχω παίξει και με πυρετό, με γαστρεντερίτιδα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Γη της ελιάς: Συνειδητοποιεί ότι συνεχίζει τη ζωή του και αντιδρά σπασμωδικά

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Με είχε θυμώσει πολύ στην εγκυμοσύνη, μπορεί να με κάνει έξαλλη αυτό το πράγμα»

Αντιδρά ο Άρης Σερβετάλης: «Με ταρακούνησε η στάση τους, δεν περίμενα μια τέτοια αντιμετώπιση»

IQ 160: Όλοι τους βγαίνουν εκτός μάχης και αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Κάθε φορά που μου στέλνουν τις εξετάσεις, δεν ξέρω αν είναι καλά ή κακά τα πράγματα»

The Roadshow στην Εύβοια