Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Την περίοδο της καραντίνας ερωτεύτηκα ξανά την σύζυγό μου»

13:32 - 06/12/2022

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Παγίδα"

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Την περίοδο της καραντίνας ερωτεύτηκα ξανά τη σύζυγό μου»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για όλους και για όλα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κυριακίδης: Την περίοδο της καραντίνας ερωτεύτηκα ξανά την σύζυγό μου

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική του ζωή παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μεταξύ άλλων, δήλωσε πολύ χαρούμενος που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Παγίδα» και σύμφωνα με τον ίδιο, η επιτυχία της παράστασης οφείλεται στον συγγραφέα, την πλοκή και τη μίξη δράματος και κωμικού στοιχείου. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Παππάς: Aπό σήμερα το βράδυ θα μιλάμε για μία καινούρια πολιτική κατάσταση

Γιάφκα στο Παγκράτι: Προκηρύξεις παλιών τρομοκρατικών χτυπημάτων είχε σπίτι του ο 49χρονος φιλόλογος

Αμαλιάδα: Πολύωρη ήταν η κατάθεση της μητέρας της Ειρήνης – «Να βγει η αλήθεια για τα παιδάκια»

Khalid: Δεν ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου, απλά δε σας αφορά

Συνεχίζονται τα βίαια επεισόδια στο Πακιστάν: Μακελειό σιιτών – σουνιτών με 82 νεκρούς και 156 τραυματίες

Οι Σέρβοι ρίχνουν… βόμβα: «Ο Βεζένκοφ αλλάζει εθνική ομάδα…»