Έφη Σαρρή: Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε Ελληνίδα τραγουδίστρια

12:02 - 06/12/2022

Η Έφη Σαρρή μίλησε για την κηδεία της και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα έριχνε πόρτα σε Ελληνίδα τραγουδίστρια.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφη Σαρρή: Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον

«Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι», λέει η Έφη Σαρρή. Η Έφη Σαρρή μίλησε στη στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου και την εκπομπή «Breakfast@Star». Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην… κηδεία της, το πώς θα ήθελε να στηθεί η εκδήλωση, ενώ αποκάλυψε ότι θα έριχνε… πόρτα σε Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ ... Περισσότερα To άρθρο Έφη Σαρρή: Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Η επόμενη τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη θα προκαλέσει χάος - Δεν είναι προετοιμασμένος ο κόσμος

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός σε τροχαίο 39χρονος άνδρας - Τραυματίστηκε ένας 38χρονος

«Προσκύνημα» στην Ερμού για τα τελευταία ψώνια - Κατάμεστο το κέντρο πριν κλείσουν τα καταστήματα

Καιρός: «Αυλαία» με χιόνια και καταιγίδες για το 2024 - Πώς θα κάνουμε Πρωτοχρονιά

Premier League: Γιορτές με... παραδοσιακή μπάλα στην Αγγλία! – Όλες οι μεταδόσεις της Boxing Day

Πού θα κινηθεί ο χρυσός το 2025: Προβλέψεις από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού - Χρονιά ρεκόρ