Έφη Σαρρή: Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια, να φοράνε… ή να μη φοράνε

11:06 - 06/12/2022

Για την κηδεία της και τις… λεπτομέρειες του σχεδιασμού της μίλησε η Έφη Σαρρή στο «Breakfast@Star». «Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Εκεί μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το “Γυμνός μες στην Ελλάδα” πρώτο βέβαια, το “Τι είχαμε, τι χάσαμε” και άλλα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. «Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια, ωραία μπράτσα, να φοράνε… ή να μη φοράνε» λέει γελώντας η Έφη Σαρρή. Σε ερώτηση για το αν την έχει σημαδέψει κάποιος θάνατος διάσημου προσώπου: «Με σημάδεψε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον. Βλέπω κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και λέω ότι του μοιάζουν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Έφη Σαρρή θέλει πάρτι στην κηδεία της: «Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άνδρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια» (vid)

Η Έφη Σαρρή μίλησε για την κηδεία της και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα «έριχνε» πόρτα σε Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Έφη Σαρρή: «Θέλω το φέρετρό μου να κρατάνε γυμνοί, γυαλιστεροί γυμνασμένοι άντρες»

Viral έγινε δημοφιλής πρώην τραγουδίστρια Έφη Σαρρή, η οποία προέβη σε αποκαλύψεις για το πώς έχει ονειρευτεί την κηδεία της. «Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το “Γυμνός μες στην Ελλάδα” φυσικά, το πρώτο, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έφη Σαρρή: «Το φέρετρό μου θα κρατάνε γυμνασμένοι, γυαλιστεροί άντρες»

Έφη Σαρρή: «Εκεί στην κηδεία, μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αυτά που δεν σου έχει πει κανείς για τη γυμναστική

Serie A: Στο -1 η Ίντερ και περιμένει τη Νάπολι στο Μεάτσα

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου: Ανακαλύπτεται ο τάφος του πιο δημοφιλούς φαραώ – Το μυστήριο της κατάρας του Τουταγχαμών

Πάρτι στο Χ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος κερδάει ρε παιδιά; – Ούτε στις φοιτητικές εκλογές αυτά»

Ψήφισε με επιστολική ψήφο η Κάμαλα Χάρις

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/11/2024