Έφη Σαρρή: «Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι»
10:18 - 06/12/2022
Στη στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου και την εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε η Έφη Σαρρή. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην… κηδεία της, […]
The post Έφη Σαρρή: «Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έφη Σαρρή: Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι, να χορέψει ο κόσμος με τα τραγούδια μου
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΈφη Σαρρή για την κηδεία της : «Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άνδρες με μπράτσα…»
Η Έφη Σαρρή μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη Φωτεινή Ψυχίδου αποκάλυψε πώς θα ήθελε να είναι η κηδεία της, τονίζοντας πως θα ήθελε να της οργανώσουν ένα τεράστιο πάρτι. «Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΈφη Σαρρή: «Στην κηδεία μου θέλουν να τραγουδήσουν το “Γυμνός μες στην Ελλάδα”»
Η Έφη Σαρρή μίλησε για την κηδεία της και αποκάλυψε πως θα ήθελε να της οργανώσουν ένα τεράστιο πάρτυ.«Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το “Γυμνός μες στην Ελλάδα” φυσικά, το πρώτο, το “τι […]
Διαβάστε το στο dete.gr