Μανούσος Μανουσάκης για Ψίθυρους Καρδιάς – «Με περικύκλωσαν οι γυναίκες Ρομά και μου έλεγαν ντροπή σου, μας έκανες ρεζίλι»
01:12 - 06/12/2022
Ιστορίες των ελληνικών σίριαλ ανέδειξε η Δώρα Αναγνωστοπούλου μέσα από το αποψινό Mega Stories. Ανάμεσα στους δημιουργούς που μίλησαν στην […]
The post Μανούσος Μανουσάκης για Ψίθυρους Καρδιάς – «Με περικύκλωσαν οι γυναίκες Ρομά και μου έλεγαν ντροπή σου, μας έκανες ρεζίλι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μανούσος Μανουσάκης για «Ψίθυρους Καρδιάς»: Οι γυναίκες Ρομά μου έλεγαν «ντροπή σου, μας έκανες ρεζίλι»
Ο γνωστός σκηνοθέτης διηγήθηκε μια ιστορία από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜανούσος Μανουσάκης για τους «Ψίθυρους Καρδιάς»: Οι γυναίκες Ρομά μου έλεγαν «ντροπή σου, μας έκανες ρεζίλι
Ο γνωστός σκηνοθέτης διηγήθηκε μια ιστορία από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜανούσος Μανουσάκης για Ψίθυρους Καρδιάς: «Γύρισαν οι γυναίκες Ρομά και μου έλεγαν ντροπή σου»
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μέσα από την εκπομπή της Mega Stories...
Διαβάστε το στο ZouglaΜανούσος Μανουσάκης για Ψίθυρους Καρδιάς: Γύρισαν οι γυναίκες Ρομά και μου είπαν «ντροπή σου, μας έκανες ρεζίλι»
Αποκαλυπτικός Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή MEGA Stories
Διαβάστε το στο in.grΜανουσάκης για «Ψίθυρους Καρδιάς»: Οι Ρομά μου έλεγαν «ντροπή σου»
Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τους «Ψίθυρους Καρδιάς» και μοιράστηκε με το κοινό μια ιστορία για τη σειρά, που σημείωσε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜανούσος Μανουσάκης για Ψίθυρους Καρδιάς: Γύρισαν οι γυναίκες Ρομά και μου είπαν «ντροπή σου, μας έκανες ρεζίλι»
Με περισσότερες από 40 σειρές να διεκδικούν την εύνοια και την προτίμηση του κοινού στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή «Mega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, στο επεισόδιο που προβλήθηκε ξημερώματα της Τρίτης (6/12) από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ασχολήθηκε με τη μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συζήτησε μεταξύ άλλων και με τον Μανούσο Μανουσάκη για τη σημασία του να γνωρίζεις με το βιωματικό τρόπο την κοινωνική ομάδα που θες να παρουσιάσεις τηλεοπτικά αλλά και για τις δημιουργικές ρήξεις ανάμεσα σε σκηνοθέτες και σεναριογράφους. Ο διάσημος σκηνοθέτης πολλών μεγάλων επιτυχιών μοιράστηκε μία ιστορία από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», που έγραψαν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜανούσος Μανουσάκης για Ψίθυρους Καρδιάς: «Γύρισαν οι γυναίκες Ρομά και μου έλεγαν ντροπή σου»
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μέσα από την εκπομπή της Mega Stories το βράδυ της Δευτέρας ανέδειξε ιστορίες των ελληνικών σίριαλ. Ανάμεσα στους δημιουργούς που μίλησαν στην εκπομπή ήταν κι ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος μοιράστηκε μία ιστορία από τους Ψίθυρους Καρδιάς, που σημείωσαν τεράστια επιτυχία. «Γυρίζουμε τη σκηνή του γάμου της Ερατούς. Όλα τα Άνω Λιόσια […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜανούσος Μανουσάκης για Ψίθυρους Καρδιάς – «Γύρισαν οι γυναίκες Ρομά και μου έλεγαν ντροπή σου, μας έκανες ρεζίλι»
Μία ιστορία από τους Ψίθυρους Καρδιάς, αποκάλυψε ο Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή Mega Stories.Μία ιστορία από τους Ψίθυρους Καρδιάς, αποκάλυψε ο Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή Mega Stories.«Γυρίζουμε τη σκηνή του γάμου της Ερατούς. Όλα τα Άνω Λιόσια είναι εκεί, οι κοπελίτσες δοκιμάζουν τα φορέματά τους μία εβδομάδα κι έκανα πρόβες πως θα χορέψουν. Έχουμε στήσει τα τραπέζια κι έχουμε νοικιάσει 500 καρέκλες για να έρθει όλος ο κόσμος […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr