Συντάξεις Ιανουαρίου: Οι πληρωμές ανά ταμείο – Όλες οι ημερομηνίες

19:52 - 05/12/2022

Από τις 21 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 23 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου. Δείτε αναλυτικά όλες τις ημερομηνίες. Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 23 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντάξεις Ιανουαρίου: Θα δοθούν νωρίτερα – Όλες οι ημερομηνίες

Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023 για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει ο e-ΕΦΚΑ σε ανακοίνωσή του, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του Ιανουαρίου διαμορφώνεται ως εξής: Την Tετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν ... Περισσότερα To άρθρο Συντάξεις Ιανουαρίου: Θα δοθούν νωρίτερα – Όλες οι ημερομηνίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συντάξεις Ιανουαρίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου. Ωστόσο, όπως γίνεται κάθε φορά το «πράσινο φως» για την καταβολή των συντάξεων, θα το δώσει ο e-ΕΦΚΑ. Υπενθυμίζεται πως το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις. Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

e-ΕΦΚΑ: Νωρίτερα οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023 - Όλες οι ημερομηνίες

Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023 για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα οι πληρωμές – Δείτε πότε θα γίνουν

Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023, για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής: Την Tετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από […] Το άρθρο Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα οι πληρωμές – Δείτε πότε θα γίνουν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2023: Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες

Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Συντάξεις Ιανουαρίου 2023 ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΓΑ: Πότε η πληρωμή, νέες ημερομηνίες

Συντάξεις Ιανουαρίου 2023: Στα ΑΤΜ θα βρει ο Δεκέμβριος χιλιάδες συνταξιούχους καθώς θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους οι συντάξεις Ιανουαρίου. Δείτε τις πιθανές ημερομηνίες. Συγκεκριμένα με τη διάταξη του νόμου 4611/2019 (ΦΕΚ Τεύχος A 73/17.05.2019) με τίτλο –Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους ΟΤΑ α βαθμού, Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις Ιανουαρίου 2023 ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΓΑ: Πότε η πληρωμή, νέες ημερομηνίες.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Συντάξεις Ιανουαρίου: Αλλαγές στην πληρωμή των Χριστουγέννων

Οι συνταξιούχοι θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους νωρίτεραΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Τραγωδία τα ξημερώματα: Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο

Reuters: Η Ελλάδα εξετάζει την αγορά αμερικανικών drones-καμικάζι

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Ξενοδόχοι: Όχι στα Τέλη… χωρίς ανταποδοτικότητα

Αυτή είναι η παράβαση που κάνουμε όλοι στο φανάρι – Το μεγάλο λάθος και το τσουχτερό πρόστιμο

Αυτά είναι τα κρυφά «όπλα» της Ελληνικής Αστυνομίας