Γιάννης Αϊβάζης για Asia Express: «Ήταν καταδικαστέο περιστατικό, κακώς το ανέχτηκα»

12:10 - 05/12/2022

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@Star» ήταν το πρωινό της Δευτέρας ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος. Το ζευγάρι, που αποχώρησε […] The post Γιάννης Αϊβάζης για Asia Express: «Ήταν καταδικαστέο περιστατικό, κακώς το ανέχτηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αϊβάζης για Asia Express: «Υπήρξε ένα καταδικαστέο γεγονός το οποίο κακώς ανέχτηκα»

Ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το Asia Express μόλις ένα βήμα πριν τον τελικό. Το πρωί της Δευτέρας 5/12, οι δυο άνδρες βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Βreakfast@Star» με τον Γιάννη Αϊβάζη να αποκαλύπτει πως υπήρξε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που τον έκανε να… ξενερώσει. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Αϊβάζης: «Υπήρξε ένα καταδικαστέο γεγονός στο Asia Express το οποίο κακώς ανέχτηκα»

Ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το Asia Express To άρθρο Γιάννης Αϊβάζης: «Υπήρξε ένα καταδικαστέο γεγονός στο Asia Express το οποίο κακώς ανέχτηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιάννης Αϊβάζης: Μιλάει για την εμπειρία του στο «Asia Express» και το «καταδικαστέο» περιστατικό που του συνέβη

Ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημητρόπουλος βρέθηκαν στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μίλησαν για την εμπειρία τους στο «Asia Express».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αϊβάζης για Asia Express: "Ήταν καταδικαστέο περιστατικό, κακώς το ανέχτηκα"

"Με επηρέασε σε όλο το παιχνίδι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»